GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal” » Și Dan Savenco e în subordinea MAI

Larisa Iordache. Sursă foto: Instagram +49   FOTO
Larisa Iordache. Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 09 aprilie 2020 12:12

CORONAVIRUS. Gimnasta Larisa Iordache (23 de ani) e pusă într-o postură deloc familiară: în contextul lipsei de personal din Poliția Română, sportiva legitimată la CS Dinamo, club aflat în subordinea MAI, a fost însărcinată să îmbrace costumul de polițist și să iasă pe stradă.

Dan Savenco (foto), handbalistul lui Dinamo, a urmat exemplul acestora și va oferi o mână de ajutor autorităților.

COVID-19. Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal” » Și Dan Savenco e în subordinea MAI

Larisa Iordache a explicat pe Instagram schimbarea temporară pe care e nevoită să o accepte: „Am schimbat costumul de gimastică în uniforma de Poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal”.

Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stăm în casă. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă sunt în pericol. Pentru a opri acest virus, trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. 

Așa că eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră”, a spus Larisa Iordache, decorată de președintele Klaus Iohannis în 2017 cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a.

George Cosac: „Cu excepția celor calificați la Jocurile Olimpice, toți sportivii clubului Dinamo sunt la dispoziția autorităților”

„În afara sportivilor care sunt calificați la Jocurile Olimpice sau care au șanse la calificare, absolut toți ceilalți sportivi ai clubului Dinamo sunt la dispoziția autorităților”, a spus George Cosac, președintele clubului Dinamo. 

El a mai precizat că fiecare sportiv a fost repartizat la o secție din apropierea domiciliului, iar acolo își desfășoară activitatea, fie de patrulare sau de munca la birou, in funcție de nevoile acelei secții.

Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
+45 FOTO

12 medalii europenea cucerit Larisa Iordache până acum, dintre care cinci de aur, cinci de argint și două de bronz, fiind printre cele mai medaliate gimnaste tricolore la CE

1 medalie olimpicăare în palmares Larisa Iordache, un bronz cucerit în 2012, la Londra, cu echipa României

4 distincții mondialea cucerit Larisa Iordache în carieră, două medalii de argint la individual compus și sol în 2014 și două de bronz la sol în 2013 și la individual compus în 2015

Citește și alte știri de actualitate:

Ce se întâmplă cu polițistul care a agresat doi bărbați în București

VIDEO Imagini șocante! Bătut de un polițist după ce a încălcat carantina: „Băi băiatule, știi că n-ai voie să ieși din casă?!” » Reacția Poliției

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
ceaiuri
ceaiuri  •  09 Aprilie 2020, 17:46

daca erai calificata la J.O. nu era nevoie...deci la munca

ares321
ares321  •  09 Aprilie 2020, 17:28
Postat de Vladescu Mircea pe 09 Aprilie 2020, 15:42

si pe gheneraleasa Lipa pe cand ?????Aia cel putin are fizic , nu ca musca asta !!!!!

Da ma, iti plac alea multe, balșoi.

firaldo
firaldo  •  09 Aprilie 2020, 17:16
Postat de 1923rapidgiulesti pe 09 Aprilie 2020, 14:25

Sa nu uiti sa iei lumea la bataie, cum fac si colegii tai...

Sa nu uiti sa stai in casa cand trebuie sa stai in casa,sa dai actele politiei cand ti se cer,sa ai declaratie atunci cand iesi din casa,sa respecti izolarea cand este cazul,crezi ca in Italia,Spania sau America daca un politist iti cere actele iar tu nu vrei sa le dai,isi cere scuze si te lasa sa pleci,este?Tu nu intelegi ceva,este stare de urgenta,trebuie sa respecti niste reguli,fara talente gen "epur sau mel".Nu crezi ca ne-am saturat toti de talentele "valorilor"?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează