INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Aruncat de Real Madrid și FC Sevilla și luat de bun de Betis. Andaluzii și-au prezentat a șasea achiziție a verii

Isco dezvăluie că a fost agresat de directorul sportiv de la Sevilla. Foto: Imago Images
Isco dezvăluie că a fost agresat de directorul sportiv de la Sevilla. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 22:08 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 22:08

Isco Alarcón (31 de ani), mijlocașul spaniol căruia FC Sevilla i-a reziliat acordul în decembrie 2022, a semnat pe un sezon cu Betis, după ce a trecut vizita medicală. Antrenorul Pellegrini a insistat pentru aducerea lui ca înlocuitor pentru Sergio Canales.

Isco și-a găsit echipă. A rămas în LaLiga și în același oraș în care a evoluat în sezonul trecut. Mijlocașul de 31 de ani, pus pe liber de FC Sevilla, după ce în 2022 terminase acordul cu Real Madrid, a semnat cu rivala andaluză Betis Sevilla. 

Va juca la alb-verzi în stagiunea 2023-24 și e a șasea achiziție în acest mercato, după Ayoze Pérez, Marc Roca, Héctor Bellerín, Marc Bartra și Chadi Riad.

A lucrat cu Isco și la Malaga

Betis l-a luat la cererea antrenorului Manuel Pellegrini pentru a acoperi pierderea lui Sergio Canales, plecat în Mexic. A mai încercat în mercato de iarnă să-l transfere pe Isco, însă nu s-a putut încadra în limita salarială. Tehnicianul a insistat să lucreze din nou cu el, după colaborarea avută la Malaga, și este convins că îl poate face să joace iar la cel mai înalt nivel. 

Cotat la 5 milioane de euro pe transfermarkt. com, Isco are 38 de selecții și 12 goluri la naționala Spaniei și a fost crescut în academia Valenciei. A avut în iarnă o ofertă de la Union Berlin, dar transferul nu s-a concretizat.

A jucat nouă sezoane la Real

În 2013, Real Madrid a plătit 30 de milioane de euro celor de la Malaga și a jucat pentru los blancos timp de nouă sezoane. În perioada petrecută la Madrid, Isco a cucerit 19 trofee, între care 5 Ligi ale Campionilor. A avut două sezoane de vârf la Real, în 2013-2014, cu 11 goluri în 53 de meciuri, și în 2016-2017, cu 11 goluri în 42 de partide. La FC Sevilla, n-a apucat să joace decât 19 meciuri, marcând un singur gol.

89de goluri în 515 meciuri are Isco în cariera sa la Valencia, malaga, Real Madrid și FC Sevilla

Citește și: 

Șoc la Tottenham! Proprietarul clubului londonez a fost arestat la New York. Riscă 25 de ani de închisoare

Nicolae Stanciu, eliminat în „optimile” Cupei Chinei, după o înfrângere cu o nou-promovată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează