INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA - INTER 2-2

AS Roma - Inter 2-2. Antonio Conte a răbufnit la adresa arbitrajelor: „Când e de încasat palme, suntem mereu de serviciu”

AS Roma - Inter 2-2.  foto: Guliver/Getty Images
AS Roma - Inter 2-2. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 11:32 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 11:52

AS Roma - Inter 2-2. Antonio Conte, tehnicianul lui Inter, acuză calendarul alcătuit premeditat contra nerazzurrilor: „Mereu întâlnim adversari mai odihniţi”. Antrenorul s-a plâns şi de arbitraj, reclamând că primul gol al Romei trebuia anulat.

Inter a pierdut pe „Olimpico” ultimul tren de a rămâne în cursa la titlu cu Juventus. AS Roma i-a pus piedică (2-2), după încă un meci care l-a înfuriat teribil pe Antonio Conte. Antrenorul a dat vina pe Ligă şi pe arbitraj pentru remiză: 

„Am impresia că totul e puţin premeditat contra noastră. Şi cel mai mare orb ar putea vedea anomalia din calendar. În perioada crucială, am înfruntat mereu adversari mai odihniţi care au beneficiat de cel puţin o zi în plus de pregătire. 

Nu vreau să caut scuze, dar parcă noi am lipsit când s-a făcut programul! Ne antrenăm la 29 de grade şi jucăm la miezul nopţii, iar recuperarea face diferenţa pe finalul de sezon. N-ai cum să nu observi că atunci când este de încasat palme suntem mereu de serviciu. E ciudat, dar adevărat”.

Paulo Fonseca: „Inter n-a avut ocazii!”

Tehnicianul nerazzurrilor a avut un dinte şi la adresa arbitrajului, acuzând primul gol giallorosso, marcat de Spinazzola: „La 1-1, s-a produs un fault clar asupra lui Lautaro Martinez, călcat de Kolarov pe călcâi. Nu ne-am fi revoltat dacă egalarea n-ar fi venit după o fază incorectă ce a schimbat cursul partidei”. 

Eroarea lui Di Bello, nereparată nici cu VAR, a fost criticată şi de Gazzetta dello Sport. Paulo Fonseca l-a contrazis însă pe Conte, aprinzând polemica: „Am pierdut trei puncte. Inter nu ne-a creat probleme, practic n-a avut ocazii şi a marcat doar din faze fixe. Dar aşa-i fotbalul, continuăm să luptăm pentru locul de Europa League”. 

Mhitarian a oferit iluzia victoriei, răsturnând scorul deschis de De Vrij, iar Romelu Lukaku a scris sentinţa din penalty.

VIDEO. Rezumatul meciului AS Roma - Inter 2-2: 

Citește și alte știri din Serie A: 

Moment emoționant: îmbrățișarea lui Zlatan Ibrahimovic cu Sinisa Mihajlovic + reacția furioasă a suedezului

Tensiuni mari la AC Milan » Zlatan Ibrahimovic, amenințător la adresa propriului antrenor: „Data viitoare să nu mai faci asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close