INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

AS Roma, la al şaselea transfer al verii » Giallorossii l-au achiziţionat pe tânărul Justin Kluivert, de la Ajax

Justin Kluivert
(foto: Guliver/Getty Images)
Justin Kluivert (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat marti, 12 iunie 2018 18:26

AS Roma are parte de o campanie de achiziţii majoră în această vară, ultimul transfer bifat fiind cel al lui Justin Kluivert (19 ani).

"Aripa" stângă de la Ajax, va sosi pe Olimpico pentru 20 de milioane de euro, la care se mai adaugă bonusuri şi un procent dintr-un eventual viitor transfer, conform Gazetta dello Sport.

Într-un comunicat emis luni seară pe site-ul oficial, italienii au anunţat că fiul fostului internaţional olandez Patrick Kluivert a sosit în Roma, unde a fost aşteptat de peste 300 de suporteri ai giallorossilor. Deşi transferul nu a fost oficializat încă, mai sunt de îndeplinit doar câteva formalităţi, Justin urmând să susţină marţi vizita medicală la clinica Villa Stuart din capitala Italiei.

12 minutea bifat Justin Kluivert în naţionala Olandei, într-un amical contra Portugaliei, din luna martie, câştigat de "Portocala mecanică" cu 3-0

Văzut drept unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai momentului, Justin Kluivert a crescut la academia lui Ajax şi a debutat la prima echipă în ianuarie 2017, iar în acest sezon a fost un titular obişnuit al vicecampioanei Olandei, reuşind 10 goluri şi 5 pase decisive în cele 30 de partide din Eredivisie.

Astfel, AS Roma bifează al şaselea şi cel mai scump transfer al acestei veri , după venirile lui Gregoire Defrel, Ante Coric, Bryan Cristante, Ivan Marcano şi Patrik Schick.

surse: asroma.com, gazzetta.it, bbc.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
viosannn
viosannn  •  12 Iunie 2018, 20:11

Defrel și Schick joacă de 1 an la Roma, au fost achiziționați anul trecut .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează