INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

AS ROMA // Nu e Hagi! Șefii Romei s-au decis, Totti și De Rossi au aprobat: Claudio Ranieri revine pe banca giallorossilor!

Claudio Ranieri revine la AS Roma. Italianul  a pregătit în cariera de trei decenii 15 echipe de club, în Italia, Spania, Anglia şi Franţa, plus naţionala Greciei // FOTO: Gulvier/Getty Images
Claudio Ranieri revine la AS Roma. Italianul a pregătit în cariera de trei decenii 15 echipe de club, în Italia, Spania, Anglia şi Franţa, plus naţionala Greciei // FOTO: Gulvier/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2019 13:04

AS Roma s-a mişcat rapid după demiterea lui Di Francesco, iar Claudio Ranieri, fostul manager al lui Fulham, a acceptat să stea până la finele sezonului pe banca giallorossilor, cu care a ratat la mustaţă titlul în 2010.

AS Roma își va prezenta în curând noul antrenor. Claudio Ranieri revine după opt ani în Cetatea Eternă, de unde a plecat în urma unui 3-4 cu Genoa, în februarie 2011. "

E cea mai bună soluţie", a aprobat fostul căpitan Totti, acum în conducerea clubului, iar actualul purtător al banderolei, De Rossi, l-a susţinut pe tehnicianul recent concediat de la Fulham.

Cei trei au fost împreună în prima aventura începută în septembrie 2009 şi atât de aproape de titlu în lupta cu Interul lui Mourinho. Doar Ranieri, 67 de ani, a acceptat contractul până în vară!

Renunţă şi Monchi!

Nu e singura schimbare la Roma. Directorul sportiv Monchi, care a avut o ceartă violentă cu fanii la Porto, a reziliat contractul, solidarizându-se cu Di Francesco, pe care l-a apărat până în pânzele albe.

Spaniolul este deranjat că alegerea lui Ranieri, făcută de Totti, s-a discutat peste capul său. Oricum s-ar fi despărţit de club la sfârşitul stagiunii, cu destinaţia Arsenal, după doi ani în care a echilibrat mult bugetul, dar a revoluţionat lotul, spre nemulţumirea tifosilor, ce i-au cerut insistent să dispară.

50 de victoriiîn 90 de meciuri a reuşit Ranieri în primul mandat la Roma, cu care n-a câştigat niciun trofeu. A cucerit ultima oară titlul în Anglia, cu Leicester, în 2016

Vezi și: REAL MADRID // Cele 3 avertismente ale lui Zinedine Zidane de care Florentino Perez nu a ținut cont » Greșelile capitale care au „îngropat” sezonul lui Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  08 Martie 2019, 17:26

Noroc ca l-a sunat nea Ovi pe Hagi sa infirme stirea ca noi chiar credeam ca el va fi noul antrenor. Daca nu el, macar Rednic! Sau chiar George Becali! Bravo nea Ovi, mare ziarist, asa se face presa! Dai o NE-stire pe care nu o poate crede nici macar un om cu un neuron in creier si dupa aia scrii un articol in care negi stirea! Hai, repede cu Lucescu la Real sau PSG si dupa aia sa il sune nea Ovi pe Luce sa ne explice.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  08 Martie 2019, 15:55

Cam devreme cu glumele de 1 aprilie. Va mai dau o idee: Real Madrid in discutii pentru transferul lui Ianis Hagi.

para.para
para.para  •  08 Martie 2019, 15:45

Oare fecesebeii ambalatori de peste au habar ce inseamna "50 de meciuri în 90 de meciuri a reuşit Ranieri în primul mandat la Roma, cu care n-a câştigat niciun trofeu."? Daca n-a castigat niciun trofeu, ce-a castigat? Sa va faca pe voi fecesebisti si-atat?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează