INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

AS Roma şi Inter Milano s-au înţeles pentru Edin Dzeko! Antonio Conte se mişcă repede

Edin Dzeko
Edin Dzeko

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 16:15

Antonio Conte este nerăbdător să facă performanţă după ultimele luni în care nu a antrenat. Va profita la maximum de această perioadă de mercato pentru a face din Inter din nou o forţă a Europei.

Presa din Italia anunţă primul transfer important realizat de Inter în această vară. Este vorba despre Edin Dzeko, atacantul celor de la AS Roma, pentru care milanezii sunt dispuşi să ofere 13,5 milioane de euro.

Atacantul în vârstă de 33 de ani vede în proiectul lansat de către Conte la Inter ultima şansă semnificativă de a demonstra Europei ceea ce poate.

87de goluri şi 38 de pase decisive a reuşit bosniacul pentru Roma în 179 de dispute oficiale

de Alexandru Barbu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează