INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Asalt la Matthijs De Ligt! Ajax a primit de la Juventus cea mai bună ofertă: 70 de milioane

Matthijs De Ligt
Matthijs De Ligt

Articol de - Publicat duminica, 23 iunie 2019 10:47

Maurizio Sarri este aproape să primească primul transfer de top. Starul olandez Matthijs De Ligt dorit de Ronaldo s-ar putea transfera în curând la campioana Italiei, cu care ar semna pe cinci sezoane, potrivit De Telegraaf.

Nu degeaba i-a făcut curte Ronaldo la finalul finalei Nations League. Ceea ce părea doar o glumă atunci ar deveni în curând un transfer palpabil: Matthijs de Ligt, olandezul consolat de Cristiano după acel eşec, e tot mai aproape de mutarea la Juventus. Cotidianul De Telegraaf scrie că bianconerii au trecut în pole position, cu o ofertă de 70 de milioane de euro. Barcelona a ieşit de la licitaţie, mai rămân PSG şi Man. City la masă!

Salariu între 15 şi 20 de milioane de euro

"Un alt Fenomen. I-a marcat gol lui Juve şi apoi vine. Se pregăteşte noua lovitură, după modelul Ronaldo", a întărit tratativele Gazzetta dello Sport. Fabio Paratici, eminenţa cenuşie torineză responsabilă cu mercato, îl spionează de când s-a schimbat din "mare talent" în "unul dintre cei mai buni fundaşi mondiali", eliminând-o pe Bătrâna Doamnă din Ligă. Starul "lăncierilor" se relaxează în vacanţă, în Bahamas, şi aşteaptă un semn de la Mino Raiola, agentul cu bune relaţii la Juventus. Presa peninsulară scrie despre un contract pregătit pe cinci sezoane cu un salariu brut anual variind între 15 şi 20 de milioane de euro pentru apărătorul de 19 ani. 

Îl scoate pe Bonucci?

Noul antrenor Sarri va avea însă o mică problemă. După destrămarea BBC-ului, prin retragerea lui Barzagli, unde îl pune pe De Ligt? Gazzetta dello Sport îl vede în luptă cu Bonucci pentru a face pereche cu Chiellini, cu batavul favorit la titularizare. Dacă vine şi turcul Demiral, Juventus va avea cinci stoperi de rotit în lot. 

13goluri în 117 meciuri la prima echipă a lui Ajax are Matthijs de Ligt din 2016 încoace. În sezonul trecut, a jucat 55 de partide pentru "lăncieri", cu 7 goluri şi 4 assisturi

CUM AR ARĂTA NOUL JUVE 4-3-3: Szczęsny - De Sciglio, De Ligt (Bonucci), Chiellini, Alex Sandro - Emre Can, Pjanici, Rabiot (Ramsey) - Bernardeschi, Ronaldo, Douglas Costa

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează