INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ISRAEL

Un club din Israel a reluat pregătirile, dar s-a speriat de rachetele Hamas și a suspendat antrenamentele pe termen nelimitat!

Imagine din Ashdod cu impactul lăsat de schijele rachetelor Hamas // Foto: Imago
Imagine din Ashdod cu impactul lăsat de schijele rachetelor Hamas // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 17:26 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 18:20

Sport Club Ashdod, ocupanta ultimul loc din prima ligă, a fost prima echipă din Israel care și-a reluat antrenamentele în urmă cu zece zile. La ședința de dimineață au intrat în buncăr după o alarmă aeriană și când au revenit au văzut zeci de schije pe teren! Clubul a suspendat imediat pregătirile

Campionatul este întrerupt în Israel de pe 7 octombrie, de la atacul cu rachete al Hamas, și nu se va relua decât pe 25 noiembrie. Echipele au primit însă aprobare să se antreneze și să se pregătească în regim normal. Primul club din prima ligă care a revenit pe gazon, pe propriul stadion, în urmă cu zece zile, a fost Sport Club Ashdod. 

Veste nouă: ce plănuiește Federația din Israel pentru meciul crucial cu România
ISRAEL - ROMÂNIA
Veste nouă: ce plănuiește Federația din Israel pentru meciul crucial cu România

Condiția pusă însă de organele de securitate e de a respecta protocolul, adică să existe în apropierea terenului un adăpost sau buncăr unde să se ascundă dacă se dă alarma aeriană și s-o facă imediat.

Antrenament suspendate până la noi ordine

Jucătorii lui Ashdod au fost norocoși și au evitat astăzi o mare nenorocire. În timpul antrenamentului de dimineață au sunat sirenele timp de 25 de minute, în condițiile în care orașul a fost atacat cu multe rachete de către Hamas din fâșia Gaza. Jucătorii s-au grăbit să meargă în adăpost, iar când au revenit pe teren au găsit zeci de schije ce puteau să fie fatale! 

Antrenorul Eliyahu Levi a dat ordin să nu se mai continue pregătirile din cauza pericolului reprezentat de schijele de la rachetele ce explodează în aer. Conducerea clubului a decis să suspende antrenamentele pe termen nelimitat. Jucătorii au fost anunțați să nu mai vină la pregătiri până la noi ordine.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Reacția lui Erling Haaland, după ce fanii lui Manchester United i-au adus aminte cine i-a rupt piciorul tatălui său

Vești bune de la Bas Dost din spitalul din Alkmaar: „Mă simt bine. Ajutorul primit a fost fantastic”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează