INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SAMPDORIA - NAPOLI 3-0

Ăsta e golul sezonului! Reușită fantastică în Serie A: "Golul e o perlă. Dacă l-ar fi marcat Ronaldo..."

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 03 septembrie 2018 10:17

Antrenorul Giampaolo a rămas fermecat de voleul cu călcâiul reușit de Fabio Quagliarella, care a ridicat tot stadionul în picioare. ”Sigur e unul dintre cele mai frumoase din carieră”, a admis Fabio

VEZI AICI VIDEO!

La 35 de ani și 7 luni, Fabio Quagliarella nu încetează să ne încânte cu execuțiile lui geniale. Cea mai nouă bijuterie și-a prezentat-o pe "Marassi", în recitalul dat de Sampdoria contra vicecampioanei Napoli (3-0). Un super gol din voleu cu călcâiul de la 10 metri ce l-a lăsat mască pe Ospina, căruia atacantul blucerchiato i-a și cerut scuze după ce a scos mingea din plasă. Procedeu fabulos, coordonare și precizie fantastice pentru un jucător obișnuit cu astfel de capodopere fotbalistice, care i-ar face invidioși pe Ronaldo sau Ibrahimovici.

"Îmi pare rău că le dau goluri antologice"

"Sigur e una dintre cele mai frumoase reușite ale carierei. Aveam numai o fracțiune de secundă să decid ce să fac, am ales să lovesc mingea cu călcâiul și mi-a ieșit. Îmi pare rău că mereu marchez goluri antologice cu Napoli, dar cei de-acolo știu că eu voi continua să țin cu ei. Am făcut un meci mare", a recunoscut Fabio. Și antrenorul său, Marco Giampaolo, a rămas uimit: "Golul e o perlă, imaginați-vă dacă l-ar fi dat Ronaldo...". O lecție de fotbal i-a predat însă și lui Ancelotti, Doria fiind superioară la toate capitolele duminică seară. 

"Nu mi-a plăcut atitudinea echipei din prima repriză, n-am luptat deloc. Nu putem începe așa un meci, ne-a lipsit concentrarea și după pauză n-am mai putut reveni ca-n primele două meciuri"
Carlo Ancelotti, antrenor Napoli

"Trebuie să ai și noroc ca să bați pe Napoli. Am evoluat la nivel ridicat și diferența s-a făcut în jocul colectiv. Napoli este puternică, iar meciul a fost deschis chiar și când aveam un avantaj mare"
Marco Giampaolo, antrenor Sampdoria

178 de goluriîn 536 de meciuri în toate competițiile a marcat Quagliarella. Cel mai prolific sezon al său din Serie A a fost cel trecut, tot la Sampdoria, 19 goluri în 35 de partide

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  03 Septembrie 2018, 12:13

Super gol...

dakesis
dakesis  •  03 Septembrie 2018, 11:43

Doria! Doria!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează