INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Aston Villa - Liverpool, în pericol?! Alt focar de coronavirus în Premier League, clubul și-a închis baza de antrenament

Aston Villa - Liverpool ar putea fi amânat. Sursă foto: Guliver/Getty Images
Aston Villa - Liverpool ar putea fi amânat. Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 17:21 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 17:36

Aston Villa - Liverpool, partidă programată vineri, în turul 3 al Cupei Angliei, s-ar putea amâna, din cauza unui focar de coronavirus depistat în cadrul echipei din Birmingham.

Oficialii lui Aston Villa au anunțat apariția mai multor cazuri de COVID-19 în cadrul echipei, dar și în rândul angajaților clubului. 

Astfel, antrenamentul de astăzi a fost anulat, iar Aston Villa și-a închis deja baza de antrenament, anunță Eurosport. În orele următoare, s-ar putea lua decizia ca partida cu Liverpool de vineri să fie amânată.

Comunicat Aston Villa: „Un număr mare de jucători și angajați au teste pozitive”

„Aston Villa poate confirma că echipa și-a închis terenul de antrenament Bodymoor Heath după descoperirea unui focar semnificativ de Coronavirus. Un număr mare de jucători și angajați ai primei echipe au avut teste pozitive după ce au fost testați de rutină luni. Aceștia au intrat imediat în izolare.

O a doua rundă de testare a fost efectuată imediat și a dat aceleași pozitive astăzi. Antrenamentul primei echipe înainte de meciul din FA Cup cu Liverpool a fost anulat. Momentan se poartă discuții în curs între reprezentanții medicali ai clubului, ai Asociației de Fotbal și ai Premier League”, se arată în comunicatul emis de Aston Villa.

Lockdown național în Anglia » Ce se întâmplă cu meciurile din Premier League

Conform documentului încărcat pe site-ul guvernamental gov.uk, fotbalul profesionist din Anglia nu se va opri, deși practicarea sporturilor de echipă la nivel amator este interzisă.

Pe fondul pandemiei de coronavirus, Anglia intră într-un nou lockdown „de tip martie”, anunță Daily Mail. Cu toate acestea, fotbalul nu va fi oprit, așa cum s-a întâmplat primăvara trecută.

Pe site-ul gov.uk sunt descrise extrem de clar cele 18 motive pentru care persoanele se mai pot întâlni, până cel puțin în februarie, în grupuri.Penultimul punct vorbește despre „elite sportpeople”, sportivi de elită, care se pot întâlni „în competiții ori pentru a se putea antrena”.Alături de aceștia se pot întâlni și antrenorii, staff-urile și tutorii dacă sportivii sunt minori.

Practic, Premier League și celelalte competiții de elită din UK continuă. În acest weekend, în Anglia sunt programate meciurile din FA Cup, o scurtă pauză în programul primei ligi engleze.

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

EXCLUSIV Gazeta a descoperit la FC Basel jucătorul care poate rezolva problema naționalei! Mesaj pentru Rădoi și Federație: „Vreau să joc pentru România!”

De Bruyne refuză o sumă uriașă pentru prelungirea contractului! Ce solicită starul belgian

Lockdown național în Anglia » Ce se întâmplă cu meciurile din Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează