CAMPIONATE  ·  LA LIGA

Atac devastator al lui Joaquin Caparros, antrenorul de la Sevilla, împotriva propriului jucător: „Ar fi o insultă adusă fotbalului să fie convocat la națională”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de — Marti, 14 Mai 2019, 09:48

Joaquin Caparrós, antrenorul Sevillei, îl bănuiește pe atacantul portughez André Silva (23 de ani) că a simulat o accidentare la genunchi: „UEFA ar trebui să investigheze dosarul lui medical”.

Împrumutat vara trecută, André Silva se va întoarce la Milan în această vară. La Sevilla, nu mai are nicio șansă. Lusitanul e în conflict deschis cu antrenorul. Joaquin Caparrós a aflat că atacantul de 23 de ani ar putea fi convocat de Portugalia pentru turneul final al Ligii Națiunilor și sugerează că propriul său jucător a simulat accidentarea. Cere și implicarea UEFA.

„Nu suntem proști. Băiatul a dispărut de două luni”

De la începutul lui aprilie, Silva nu a mai evoluat în Andaluzia, oficial din cauza unei leziuni a tendonului rotulian al genunchiului.

„Nu suntem proști. Băiatul a fost foarte bun în prima parte a sezonului, apoi a dispărut, mai ales în ultimele două luni. Cer Portugaliei, pentru binele fotbalului, să nu-l cheme la Nations League. Ar fi o insultă adusă fotbalului”, a declarat Caparrós. „UEFA ar trebui să investigheze dosarul lui medical”.

„Cum ar reacționa fanii Sevillei, întreg stafful tehnic, șefii clubului și președintele nostru dacă l-ar vedea pe André Silva jucând în iunie pentru Portugalia?” Joaquin Caparrós, antrenor Sevilla

Citește și:

Bombă! Fără fotbal! Marile ligi europene vor să intre în grevă ca să împiedice noua Superligă: „E o idee criminală!””Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1