INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Atac dur la adresa Barcelonei, după scandalul care l-a înfuriat pe Messi: „E un club de clovni”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 februarie 2020 16:30

Christophe Duggary (47 de ani), fost atacant la Barcelona, i-a atacat fără menajamente pe șefii catalanilor pentru deciziile controversate din ultimul timp.

În cadrul unei intervenții pentru RMC Sport, Duggary a descris clubul spaniol ca fiind „fără clasă”: „E un club de clovni. Totul e făcut pe dos acolo. Cumpără jucători ca Dembele, Coutinho, îi cumpără și apoi îi vând. Ai impresia că nu există niciun proiect în acest club. În fiecare perioadă de transferuri apare câte o problemă. 

Au făcut transferuri foarte neinspirate de când Iniesta și Xavi au plecat. Au cheltuit sume imense. Și, pe deasupra, au o imagine foarte proastă. Există mult prea mulți oameni acolo care nu au eleganță, care nu au clasa ce ar trebui să existe la un astfel de club. Chiar este un club fără clasă”.

Declarațiile acestuia vin după o săptămână de coșmar, în care directorul sportiv al Barcelonei, Eric Abidal, a fost aproape de demitere. Fostul fundaș l-a înfuriat pe starul Lionel Messi, după ce i-a atacat pe actualii jucători, dar și pe Xavi. (Detalii AICI)

Catalanii trec printr-un moment extrem de prost. L-au demis pe Ernesto Valverde și l-au înlocuit cu Quique Setien, mutare care încă nu dă roade. Mai mult, Barcelona a pierdut locul 2 și a fost eliminată din Cupa Spaniei.

Atac dur la adresa Barcelonei, după scandalul care l-a înfuriat pe Messi: „E un club de clovni”

Duggary a marcat de 8 ori în 55 de meciuri pentru naționala Franței Foto: Guliver/GettyImages

Duggary a petrecut un singur sezon la Barcelona, în 1997-1998, pentru care a jucat doar 7 meciuri și nu a marcat niciun gol. Francezul s-a retras în 2005 de la Qatar SC, după o carieră în care a mai evoluat la echipe precum Bordeaux, Milan, Marseille și Birmingham City.

Cele mai tari goluri ale deceniului marcate de Barcelona

(Daniel Grigore)

Messi chiar se gândește la plecare! Răbufnire fără precedent la adresa conducerii: „Arunci cu noroi în mine și în colegii mei?! Vezi-ți de treaba ta!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
deusdat
deusdat  •  08 Februarie 2020, 18:29

Ce se bagă Dugarry? El la Barca doar a împărțit sticlele de Gatorade.

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  08 Februarie 2020, 18:27

Clovncelona

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Februarie 2020, 16:49

Tot ceea ce a spus are corespondent în realitate. Bravo, Dugarry! Laporta a ridicat clubul, iar urmașii lui l-au prăbușit.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează