INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DORTMUND - BAYERN 1-0

Atac la Ancelotti! Jucătorii dau vina pe antrenor pentru eșecul cu Dortmund, 0-1. Surpriză la conferință: ”Sunteți demis”

Ancelotti și Lahm nu mai sunt pe aceeași lungime de undă
Ancelotti și Lahm nu mai sunt pe aceeași lungime de undă

Articol de - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 00:00

Căpitanul Lahm s-a supărat că a fost înlocuit, iar Hummels îi atribuie italianului vina pentru criza bavarezilor.

Borussia Dortmund a pus umărul la detronarea lui Bayern (1-0) și a relansat astfel campionatul. "Așa cum v-ați dorit cu toții!", i-a înfruntat Phillip Lahm pe jurnaliști, sâmbătă seară, la finalul derby-ului de pe Signal Iduna Park.

Vizibil iritat, căpitanul campioanei nu l-a menajat nici pe antrenorul Carlo Ancelotti, care-l înlocuise în minutul 68: "Nu eram accidentat. Trebuie să-l întrebați pe el de ce m-a schimbat".

Tehnicianul italian a fost arătat cu degetul și de Hummels. Întrebat de ce Bayern nu le mai impune adversarilor în Bundesliga, fundașul munchenez a răspuns: "Ancelotti a schimbat strategia. Echipa joacă altfel decât pe vremea lui Guardiola".

"Sunteți demis"

Moment hilar la conferința de presă de după Dortmund - Bayern (1-0). Fiindcă antrenorul bavarezilor, Carlo Ancelotti, trebuia să se grăbească spre avion, ofițerul de presă al gazdelor, Sascha Fligge, a chestionat sala dacă mai sunt întrebări.

Și cum s-a lăsat liniștea, Fligge s-a întors către Ancelotti și i-a spus "vă mulțumesc pentru participare și cu asta sunteți oficial «entlassen»".

Un cuvânt pe care nemții îl folosesc de regulă atunci când cineva e demis din funcție. Tehnicianul italian, care nu stăpânește bine germana, a priceput totuși că poate pleca.

3remize și un eșec are Bayern în ultimele 6 etape de campionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează