INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VILLARREAL - BARCELONA 1-3

Atac pe tunel după Villarreal - Barcelona! Au sărit la Xavi și au făcut scandal pentru două penaltyuri refuzate » Poliția a intervenit!

Unai Emery, antrenor Villarreal // Foto: Imago +7   FOTO
Unai Emery, antrenor Villarreal // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 14:06 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 14:58

Villarreal a protestat vehement după meciul pierdut în fața Barcelonei (scor 1-3). Unai Emery, antrenorul „Submarinului galben”, a urlat la Xavi: „Întotdeauna, arbitrii vă fac vouă cadouri!”. Iar secundul acestuia a sărit la tehnicianul catalan, cei doi fiind despărțiți de polițiști.

Două victorii are Xavi în primele două meciuri de campionat cu Barça, dar ambele controversate. Un penalty de 3 puncte la 1-0 cu Espanyol, chiar la debut, și două lovituri de pedeapsă refuzate lui Villarreal, la 3-1 pentru catalani în deplasare.

Henț la Piqué. „Suntem singura echipă care nu primește penalty”

Jucătorii și antrenorii „Submarinului galben„ n-au acceptat lipsa de reacție a arbitrului Soto Grado și a VAR-ului. N-au văzut hențul clar al lui Piqué, în minutul 6, oprind șutul lui Danjuma, la 0-0, și nici fault la contactul dintre Éric García și Albiol în careul blaugrana. Mai ales prima fază a declanșat scandalul.

„E de neînțeles de ce n-a fluierat. Mingea se îndrepta spre poartă”, s-a plâns Roig Negueroles, directorul general al lui Villarreal. Doi jucători au protestat și ei. „Noi suntem singura echipă care nu primește penalty, la fel cum nu se dă niciunul împotriva Barcelonei”, a declarat Pau Torres. Trigueros a spus: „Nu știu ce mai trebuie pentru a primi 11 metri.”

Nu simt că suntem respectați. E foarte rău, pentru că Barcelona pare că are putere mai mare decât toate celelalte cluburi
Unai Emery, antrenor Villarreal

Atac pe tunel după Villarreal - Barcelona! Au sărit la Xavi și au făcut scandal pentru două penaltyuri refuzate » Poliția a intervenit!

Xavi Hernandez: „Nu înțeleg furia”

Spiritele s-au aprins și în timpul partidei, și la sfârșit. „Întotdeauna, arbitrii vă fac vouă cadouri! Întotdeauna”, a urlat antrenorul Unai Emery spre Xavi. Iar asistentul său, Imanol Idiakez, a sărit la Xavi după meci, pe tunelul ce duce la vestiare. Potrivit Marca, au fost despărțiți de polițiști.

Antrenorul catalan a zis doar atât: „Nu înțeleg furia. Au fost faze de joc, tensiune, nimic mai mult”. Fără alte detalii.

Dacă avem și noroc, atunci e bine-venit. Această victorie are gustul gloriei, pentru că sunt trei puncte care ni se păreau complicat de obținut spre sfârșit. Am avut un adversar fantastic. Villarreal nu merita să piardă - Xavi, antrenor Barcelona

Citește și alte știri internaționale: 

Valentin Mihăilă s-a accidentat din nou! Ratează primul meci sub comanda noului antrenor

Alexandru Cicâldău, scos de Fatih Terim din primul „11” al Galatei pentru meciul cu Marius Șumudică » Decizia în cazul lui Moruțan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1764415336908197
Tudorica Lucian  •  28 Noiembrie 2021, 17:38

Are sau nu dreptate asta nu știu. Dar din moment ce exista Var de ce nu se intervine? La fel ca la Serbia Portugalia, nu pui var ca nu e nevoie! Gol văzut de pe Marte. O mizerie de sport fotbalul. Corupt , corupt și iar corupt.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează