INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Atac rasist de o violență extremă la Chelsea după un penalty ratat cu Liverpool: „Întoarce-te în junglă! Te f..., cioară murdară!”

Tammy Abraham, în albastru, în Supercupa pierdută cu Liverpool, foto: Guliver/gettyimages
Tammy Abraham, în albastru, în Supercupa pierdută cu Liverpool, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2019 15:59

Chelsea a pierdut la penalty-uri, 5-4, Supercupa Europei, contra lui Liverpool. Tammy Abraham, 21 de ani, atacantul care ratase penalty-ul decisiv a fost pus la zid de propriii suporteri 

Revenit la Chelsea, după un an extraordinar la Aston Villa, cu 26 de goluri în 40 de meciuri, Tammy Abraham a fost titular la 0-4 cu Manchester United și a jucat în Supercupa Europei, ratând penaltyul decisiv la înfrângerea cu Liverpool.  

Vârful în vârstă de 21 de ani a fost victima propriilor suporteri pe rețelele de socializare. Atacuri violente, rasiste. „Întoarce-te în junglă, Tammy Abraham! Te f..., cioară murdară!”, a fost doar unul dintre mesajele primite de fotbalist.  

„Din păcate, am greșit într-un moment important. Dar această eroare mă impulsionează și mai mult”, a declarat Abraham, susținut de managerul Frank Lampard: „I-am spus să nu-și facă griji. Am fost și eu în iarbă, oricine poate rata un penalty”. 

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  16 August 2019, 18:09

Antrenorul l-a expus in mod inutil! Pui un pusti sa bata un penalty decisiv ???

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  16 August 2019, 17:40

Ar fii mai bine

Vezi toate comentariile (2)
Comentează