INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚĂRILE DE JOS

Atacantul lui Spartak Moscova, implicat într-un transport de 4 tone de cocaină » Cum s-au prins detectivii!

Articol de - Publicat luni, 16 mai 2022 12:04 / Actualizat luni, 16 mai 2022 13:26

Quincy Promes, 30 de ani, atacantul lui Spartak Moscova, e investigat, după ce s-a aflat ce discuta pe un telefon criptat. Implicat într-un transport de peste 4 tone de cocaină.

Acuzat de tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat un văr în vara lui 2020, internaționalul olandez Quincy Promes este implicat și într-un scandal internațional. 

Grupele Champions League: misiune infernală pentru CFR Cluj! Ce adversari va avea campioana + șanse mari în Conference League
CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI
Grupele Champions League: misiune infernală pentru CFR Cluj! Ce adversari va avea campioana + șanse mari în Conference League

I-au decodat telefonul PGP lui Quincy Promes

În martie, De Telegraaf dezvăluia că jucătorul în vârstă de 30 de ani, transferat în februarie 2021 la Spartak Moscova după două sezoane la Ajax, e investigat pentru trafic de droguri și apartenență la o organizație criminală. 

Acum, același cotidian susține că detectivii au dat de urma unei rețele de traficanți după ce au decodat un telefon PGP (Pretty Good Privacy - "Confidențialitate destul de bună", sistem de criptare dezvoltată de Blackberry) conectat la o rețea Sky-ECC. 

Potrivit De Telegraaf, Promes ar fi „un pivot al traficului de droguri masiv, import de cocaină și export de droguri sintetice spre Australia". 

Quincy Promes continuă să joace în Rusia 

Acesta ar avea legătură și cu un transport de peste 4 tone de cocaină interceptat de poliția belgiană la Antwerp, în aprilie 2020. Droguri evaluate la 120 de milioane de euro. 

Promes mai are contract două sezoane la Spartak Moscova, până pe 30 iunie 2024. Ultimul său meci în tricoul alb-roșu al echipei moscovite, chiar duminică, 85 de minute la 1-1 contra campioanei Zenit.

50de selecții are Quincy Promes la naționala Țărilor de Jos, pentru care a marcat 7 goluri

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Incredibil! A intrat cu craniul bunicului pe stadion: „E fan și dincolo de moarte”

Alaves a retrogradat în Segunda Division! Egala campioanei Real Madrid, Cadiz, va lupta pentru salvare în ultima rundă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1481130088847024
Constantin Vaetus  •  16 Mai 2022, 14:17

Încă nu s-a scris că de fapt era omul lui Putin!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează