INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Fotbalist din Bundesliga, reținut de poliție după ce a fost acuzat de viol » Comunicatul imediat al clubului

Atakan Karazo, arestat pentru viol
Foto: twitter/vfbstuttgart
Atakan Karazo, arestat pentru viol Foto: twitter/vfbstuttgart

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2022 20:01 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 21:44

Atakan Karazor (25 de ani), mijlocașul celor de la VfB Stittgart, a fost arestat după ce a fost acuzat că a abuzat sexual o femeie în Ibiza.

Aflați în vacanță la Ibiza, Karazo și un prieten de-ai fotbalistului, au fost reținut joi, după ce o femeie i-a acuzat că au obligat-o să întrețină relații sexuale într-o vilă din Sant Josep.

Tânara în vârstă de 18 ani s-a dus apoi la un spital din localitate, unde a fost tratată, pentru ca apoi să facă plângere la poliție. Aceasta a precizat că cei doi agresori erau de naționalitate germană. După depunerea plângerii într-o unitate a Gărzii Civile, Poliția Judiciară i-a localizat pe presupușii vinovați și i-a arestat.

Stuttgart a confirmat că Atakan Karazor a fost reținut de poliție

Deși Poliția din Ibiza nu a dat numele celor doi bărbați, clubul VfB Stuttgart a confirmat într-un comunicat că unul dintre aceștia este Atakan Karazo.

„Mijlocașul Atakan Karazor a fost arestat în timp ce era în vacanță în Ibiza. Neagă toate acuzațiile. VfB se află în contact permanent cu autoritățile și cu avocații săi. Ținând că este o anchetă în curs de desfășurare nu vor exista alte comentarii pentru moment”, se arată în comunicatul nemților.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

AC Milan e gata să cheltuiască 22 de milioane de euro pentru transferul rezervei lui Rafael Leão
AC MILAN
AC Milan e gata să cheltuiască 22 de milioane de euro pentru transferul rezervei lui Rafael Leão
Este oficial! Real Madrid a anunțat al doilea transfer al verii
REAL MADRID
Este oficial! Real Madrid a anunțat al doilea transfer al verii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează