INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

AC Milan e gata să cheltuiască 22 de milioane de euro pentru transferul rezervei lui Rafael Leão

Extrema Noa Lang (22 de ani) și-a dat acordul să plece de la Club Brugge. Foto: Imago
Extrema Noa Lang (22 de ani) și-a dat acordul să plece de la Club Brugge. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 11 iunie 2022 15:38 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 17:43

Extrema Noa Lang (22 de ani) și-a dat acordul să plece de la Club Brugge. Internaționalul din Țările de Jos mai așteaptă numai OK-ul noului proprietar al lui AC Milan, susține De Telegraaf.

Campioana Italiei este foarte aproape să perfecteze un prim transfer important pentru noul sezon. Potrivit cotidianului De Telegraaf, Noa Lang va semna cu AC Milan un contract pe cinci sezoane, iar suma de transfer se învârte în jurul a 22 de milioane de euro (fix cota sa de piață pe transfermarkt.de). Extrema de 22 de ani din Țările de Jos ar fi adusă ca un backup pentru starul Rafael Leão, ales cel mai bun jucător al campionatului trecut în Serie A.

Luat de la Ajax cu 6 milioane

Lang joacă la Club Brugge și vine după o stagiune remarcabilă, cu 9 goluri și 15 pase decisive în 48 de meciuri din toate competițiile. Dreptaci, el poate evolua în ambele benzi, dar are disponibilitatea de a fi folosit și trequartista sau al doilea vârf. 

Noa are patru selecții în naționala batavă și a fost luat definitiv în iulie 2021, cu 6 milioane de euro, de campioana Belgiei de la Ajax, care îl cedase împrumut în 2020. În total la FC Bruges, atacantul are 26 de goluri și 26 de assisturi în 85 de partide.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Este oficial! Real Madrid a anunțat al doilea transfer al verii
REAL MADRID
Este oficial! Real Madrid a anunțat al doilea transfer al verii
PSG, interesată de transferul unui fundaș de top din Serie A
PSG
PSG, interesată de transferul unui fundaș de top din Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  12 Iunie 2022, 11:05

Scorpie…. l-ai vazut vreodata jucand pe Noa Lang la Fc Bruges ?? Nicodata nu a jucat pe partea stanga a atacului acestei echipe !! Este un foarte bun jucator de constructie iar Milan il doreste pentru partea dreapta a atacului, nicidecum pentru a fi rezerva lui Leao !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează