INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG, interesată de transferul unui fundaș de top din Serie A

Skriniar (stânga)/ foto Imago Images
Skriniar (stânga)/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2022 15:57 / Actualizat joi, 09 iunie 2022 16:07

PSG vrea să își întărească linia defensivă și a pus ochii pe Milan Skriniar (27 de ani), fundașul central de la Inter, anunță jurnalistul Fabrizio Romano.

Deși nu a făcut încă o ofertă oficială, conducerea pariziană ar fi nevoită să scoată din buzunar o sumă uriașă pentru aducerea slovacului, om de bază la echipa „nerazzurră”. Cota acestuia se ridică la 65 de milioane de euro.

Jucătorii cer falimentul lui Dinamo! Ce le-a propus Răzvan Zăvăleanu
DINAMO
Jucătorii cer falimentul lui Dinamo! Ce le-a propus Răzvan Zăvăleanu

PSG îl vrea pe Skriniar

Deși pe postul de fundaș central PSG se bazează pe Sergio Ramos, Marquinhos și Kimpembe, conducerea parizienilor ia în calcul aducerea unui nou star pe această poziție.

 Ramos a fost accidentat pe parcursul sezonului recent încheiat și a bifat doar 13 meciuri în toate competițiile. Cuplul Marquinhos - Kimpenbe a fost de bază pentru echipa lui Pochettino, însă cei doi au clacat în duelul cu Real Madrid din optimile Champions League. Atunci, cei doi stoperi au fost total depășiți de miza partidei retur, când madrilenii au marcat de 3 ori în 30 de minute, prin Benzema, și s-au impus cu 3-2 la general.

Skriniar a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la Inter în ultimii ani, iar în stagiunea 2020-2021 a fost decisiv în câștigarea titlului în Serie A. Internaționalul slovac a fost adus de „nerazzurri” în 2017, de la Sampdoria, în schimbul a 34 de milioane de euro.

În această stagiune, Skriniar a jucat 48 de meciuri pentru Inter în toate competițiile și a marcat 4 goluri.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Două blaturi stupefiante, cu 41 de autogoluri într-un meci! Arbitrii, implicați și ei!

După plecarea lui Rudiger, Chelsea vrea să transfere un internațional francez

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează