INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

După plecarea lui Rudiger, Chelsea vrea să transfere un internațional francez

Witsel, Kounde, Varane, Pogba/ foto: Imago Images
Witsel, Kounde, Varane, Pogba/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2022 13:58 / Actualizat joi, 09 iunie 2022 14:27

Chelsea vrea să îl transfere pe Jules Kounde (23 de ani), fundașul central de la Sevilla, anunță jurnalistul Fabrizio Romano.

După ce l-a pierdut gratis pe Rudiger, care a semnat cu Real Madrid în această vară, Chelsea caută întăriri pentru compartimentul defensiv, iar „albaștrii” ar fi dispuși să plătească în jur de 65 de milioane de euro pentru Kounde.

Chelsea l-a pierdut și pe Christensen, fundașul central danez, care s-a înțeles cu Barcelona pentru un transfer în această vară. 

FCU Craiova se laudă că nu a luat licența UEFA » Comunicatul oltenilor: „FRF confirmă că suntem echipa originală” + Documentele prezentate de echipa lui Mititelu
FCU CRAIOVA
FCU Craiova se laudă că nu a luat licența UEFA » Comunicatul oltenilor: „FRF confirmă că suntem echipa originală” + Documentele prezentate de echipa lui Mititelu

Chelsea îl vrea pe Kounde

Conform clauzei din contractul francezului cu Sevilla, acesta poate fi cumpărat în schimbul a 80 de milioane de euro. Chelsea este însă încrezătoare că spaniolii vor scădea din pretențiile financiare.

„Albaștrii” ar fi aproape să ajungă la un acord cu internaționalul francez și sunt pregătiți să înceapă negocierile cu Sevilla, care este dispusă să îl vândă.

În acest sezon, Kounde a bifat 44 de meciuri pentru echipa andaluză în toate competițiile și a marcat de 3 ori. În prezent, fundașul central este convocat la naționala Franței, pentru meciurile din Liga Națiunilor.

60 de milioane de euroeste cota lui Kounde, potrivit transfermarkt.com

Kounde a fost integralist în înfrângerea echipei lui Didier Deschamps cu Danemarca, scor 1-2, în primul meci din Nations League. Stoperul a bifat 10 apariții în tricoul primei reprezantative a Franței, pentru care a debutat în 2020. 

Jules a ajuns la Sevilla în 2019, când era cumpărat de la Bordeaux pentru 25 de milioane de euro.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ecuador ar putea fi exclusă de la Campionatul Mondial » Italia ar putea profita și ar putea juca în Qatar!

Lewandowski, gafa care a dus la dezastrul Poloniei: „Prea multe erori, iar belgienii au profitat de toate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează