INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATALANTA - JUVENTUS 3-0

ATALANTA - JUVENTUS 3-0 // Cristiano Ronaldo, cel mai slab meci după transferul la Juventus: nota dezonorantă primită în Gazzetta + reacția lui Allegri după eliminarea din Cupa Italiei

Cristiano Ronaldo // FOTO: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 13:10

ATALANTA - JUVENTUS 3-0 // Juventus a suferit cea mai dureroasă înfrângere din acest sezon, 0-3 în deplasare cu Atalanta în sferturile Cupei Italiei. Cristiano Ronaldo Ronaldo, nota 5 în Gazzetta, a făcut cel mai slab meci după transferul de la Real Madrid.

Juventus mai pierduse de câteva ori în Champions League în acest sezon. În Italia, niciodată! Până miercuri, când Atalanta, cel mai prolific atac din Serie A (47 de goluri în 21 de etape), i-a dat o lecție s-o țină minte. 3-0, cea mai dureroasă înfrângere bianconera din 2018-2019.

"E un meci pe care nu trebuie să-l uităm! Să ne gândim mereu la el pentru a nu-l mai repeta", a declarat antrenorul Massimiliano Allegri, mult prea nervos miercuri și eliminat după proteste repetate:

"Nu-i reproșez nimic arbitrului. A fost foarte bun. Nu-mi critic nici jucătorii. Vreau doar să felicit Atalanta. Forța mentală a Atalantei ne-a lovit".

A fost cea mai neagră seară și pentru Cristiano, nu doar pentru Allegri. "Trebuia să fiți nebuni ca să credeți că putem câștiga tot!", a spus tehnicianul la conferință. "Suntem umani"

"Arbitrul a făcut bine că m-a eliminat, eram foarte nervos. Este acest eșec o alarmă? Nicio alarmă. Dar ne va ajuta în viitor"
Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

S-a accidentat și Chiellini

După ce Bonucci a suferit o entorsă la gleznă, lipsind două săptămâni, Allegri și-a pierdut pentru o scurtă perioadă și celălalt stâlp al apărării. Chiellini s-a accidentat miercuri, alegându-se cu o leziune musculară.

Vezi și: Încă un șoc în sferturile Cupei Italiei: Cristiano Ronaldo & Co, eșec rușinos pe terenul Atalantei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  31 Ianuarie 2019, 13:47

Allegri arata ca nu este un antrenor foarte bun, doar antreneaza o echipa foarte buna...cu asemenea lot de fotbalisti nu ai voie sa pierzi in halul asta cu Atalanta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează