INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA SPANIEI

Athletic Bilbao a revenit fantastic în fața lui Atletico! Va juca finala Supercupei Spaniei contra lui Real Madrid

Athletic Bilbao a revenit senzațional, s-a impus cu 2-1 în fața lui Atletico Madrid și va disputa ultimul act al Supercupei Spaniei împotriva lui Real Madrid.
Athletic Bilbao a revenit senzațional, s-a impus cu 2-1 în fața lui Atletico Madrid și va disputa ultimul act al Supercupei Spaniei împotriva lui Real Madrid.

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 22:57 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 23:28

Athletic Bilbao a revenit senzațional, s-a impus cu 2-1 în fața lui Atletico Madrid și va disputa ultimul act al Supercupei Spaniei împotriva lui Real Madrid. Trupa lui Carlo Ancelotti a trecut ieri de marea rivală Barcelona, 3-2, după reprizele suplimentare. 

  • Real Madrid - Athletic Bilbao, finala Supercupei Spaniei, se joacă duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro

După o primă repriză liniștită, elevii lui Diego Simeone și Marcelino au turat motoarele. Atletico a deschis scorul în minutul 62, când Unai Simon a deviat în poartă o minge trimisă cu capul de Joao Felix. 

„Lunetistul” Hagi » 30 de ani de la o reuşită de poveste! „Un gol pe care nu o să-l uit vreodată”
REMEMBER
„Lunetistul” Hagi » 30 de ani de la o reuşită de poveste! „Un gol pe care nu o să-l uit vreodată”

Real Madrid - Athletic Bilbao, cu Supercupa Spaniei pe masă

Antrenorul bascilor a riscat, a efectuat 4 schimbări, iar roadele au venit. Yeray Alvarez a egalat în minutul 77, cu o lovitură spectaculoasă de cap. Centrarea a venit dintr-un corner executat de Muniain. 

O fază fixă executată de același Muniain, din același loc, a adus și reușita victoriei. Defensiva madrilenilor a respins slab, iar Nico Williams a venit lansat și a șutat, cu pământul, de la 12 metri. Replica lui Atletico a fost slabă. Singurul moment notabil din final a fost eliminarea lui Gimenez, în al patrulea minut al prelungirilor.

Athletic Bilbao merge în ultimul act și își poate apăra titlul cucerit anul trecut. Atunci, în ultimul act trecea de Barcelona, scor 3-2, după cele două reprize de prelungiri.

3Supercupe ale Spaniei are Athletic Bilbao în palmares. Real, adversara de duminică, a cucerit 11 trofee

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO Soția lui Valverde s-a dezbrăcat după golul decisiv din El Clasico, iar imaginile au devenit virale

Întăriri pentru Șumudică în Turcia » 3 jucători prezentați azi la Malatyaspor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  13 Ianuarie 2022, 23:48

Cine a avut mai multe atacuri? Cine a avut mai multe a tacuri periculoase? Cine a inscris 3(!) goluri? Deci cine a fost ´vioara intai´? Saracutii basci, au revenit...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează