INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - BARCELONA 2-0

Pique, după Atletico Madrid – Barcelona: „Nu marcam nici dacă jucam trei ore!”

Pique, discurs dur după Atletico Madrid – Barcelona // FOTO: Imago +37   FOTO
Pique, discurs dur după Atletico Madrid – Barcelona // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 08:04 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 09:01

Barcelona continuă seria de meciuri slabe și a fost învinsă categoric de Atletico Madrid, 0-2, în etapa a 8-a din La Liga.

După o nouă prestație slabă a formației antrenate de Ronald Koeman, Gerard Pique, unul dintre liderii vestiarului catalanilor, a avut un mesaj dur.

Pique, discurs dur după Atletico Madrid – Barcelona: „Nu marcam nici dacă jucam trei ore”

„Am început bine meciul, am fost curajoși. Golurile lor au venit după două faze identice, au marcat cu ușurință. Noi puteam să jucăm trei ore că nu am fi marcat!

Este foarte greu. Suferim, ca să fiu sincer. Rămâne doar să muncim și să luptăm. Trebuie să revenim mai puternici. Sunt anumite probleme și lumea le vede. E ușor să vezi ce ne lipsește. Dar relația între jucători e bună și vrem să schimbăm situația.

Noi ascultăm indicațiile antrenorului, facem tot ce ține de noi. Ieșim pe teren și încercăm să facem tot ce putem. Nu ne băgăm între relația dintre antrenor și președinte. Avem o dorință mare, dar nu ne-a ieșit totul bine”, a spus Pique, potrivit Mundo Deportivo.

Luis Suarez, fair play și ironii în Atletico Madrid – Barcelona

Luis Suarez a marcat pentru 2-0, în minutul 44, stabilind scorul final. După gol, atacantul uruguayan nu s-a bucurat, făcând un gest de fair-play față de suporterii catalani.

Totuși, acesta nu l-a uitat pe antrenorul Barcelonei. Luis Suarez a dus mâna la ureche, ca și cum ar fi vorbit la telefon, gest interpretat ca fiind direcționat către Ronald Koeman. Olandezul l-a dat afară pe Suarez de pe Camp Nou printr-un telefon de 60 de secunde, în vara lui 2020. Suspendat, Koeman a privit partida din tribună, de unde a vorbit la telefon tot meciul cu cei de pe bancă.

VIDEO Atletico Madrid, victorie clară cu Barcelona

Citește și: 

Ancelotti nu e deranjat: „E mai bine să fii criticat la Real Madrid, decât să fii la orice alt club” + Cum a răspuns la întrebarea: „Ați merge să antrenați Barcelona?”

Discurs-manifest al lui Jurgen Klopp despre vaccinare: „«Cum poți să-mi spui așa ceva?». Poate sunt eu naiv. E ca atunci când ești beat și vrei să conduci”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close