INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ancelotti nu e deranjat: „E mai bine să fii criticat la Real Madrid, decât să fii la orice alt club” + Cum a răspuns la întrebarea: „Ați merge să antrenați Barcelona?”

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 20:07 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 20:30

Carlo Ancelotti, 62 de ani, antrenorul lui Real Madrid, a vorbit despre cum pregătește meciul cu Espanyol după eșecul istoric din Ligă, 1-2 cu Sheriff Tiraspol.

„Meciul cu Sheriff ne-a rănit în orgoliu și sunt sigur că vom reacționa. Evaluarea acelui meci a fost simplă, am făcut mici greșeli și nu am avut concentrare la finalizare. Fizic, m-a afectat, pentru că nu am dormit gândindu-mă la ce s-a întâmplat. Așa pățesc de câte ori nu învingem. Emoțional totuși, simt că m-a făcut mai puternic. Toți antrenorii sunt criticați, dar e mai bine să fii criticat la Real Madrid, decât să fii la orice alt club. 

Am avut probleme cu golurile în ultimele două meciuri, dar nu îmi fac griji. Vom schimba asta în partidele care vin. Ăsta e fotbalul. 

Cred că ne vom bate cu Atletico și Barcelona pentru titlu până la capăt. Cursa va fi una extraordinară. Ambele sunt puternice. Acum Atletico e mai bună, dar cred că va fi egal în meciul direct. Mă voi uita, ca orice microbist. Dar mă voi gândi la meciul nostru”, a spus Ancelotti.

Dacă aș antrena vreodată Barcelona? E un club pe care-l respect, dar trebuie să-mi respect mai mult trecutul. Am antrenat și antrenez Real Madrid, nu aș merge niciodată acolo. Real Madrid e parte din mine
Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

Benzema știe unde va juca Mbappe: „E doar o chestiune de timp”

Karim Benzema (33 de ani) a dezvăluit într-un interviu din L'Equipe cum vede viitorul lui Kylian Mbappe, dincolo de PSG, și spune că nu se va putea niciodată compara cu Zidane.

Benzema a acordat un interviu în L'Equipe în care a vorbit despre tot și toți, despre Real Madrid, naționala Franței și despre Zidane. Atacantul francez le-a spus ziariștilor renumitului cotidian cum vede viitorul său și al lui Real Madrid, dar a oferit și detalii despre revenirea după șase ani în selecționata lui Deschamps.

Karim Benzema: „Are doar 18 ani”

Evident că unul dintre subiectele abordate a fost transferul lui Kylian Mbappe la vicecampioana Spaniei. „Este doar o chestiune de timp până când va veni la Real. A spus-o chiar și el, își dorește probabil altceva. Sunt sigur că într-o zi va ajunge aici. Este doar o chestiune de timp”. 

Benzema îi prevede un viitor strălucit și lui Eduardo Camavinga, transferul din vară făcut de los blancos: „Nu-l cunosc în mod special. Are doar 18 ani, dar nu poate decât să progreseze atunci când vine în contact cu Casemiro, Kroos și Modrici”.

Benzema: „Sunt aici să-i ajut pe cei tineri”

Chiar dacă nu s-au făcut transferuri spectaculoase în acest sezon la Madrid, Karim este convins că echipa lui Ancelotti are potențial: „Încă sunt la cel mai bun club din lume, și spun asta indiferent că vorbim despre o reconstrucție, despre un fotbal nou, o generație nouă și alți jucători. 

Trebuie să investim în fotbaliști tineri care într-o zi vor ajunge mari. Sunt aici să-i și ajut. Vorbesc mult cu ei și încerc să le ofer sfafuri, pentru că așa faci să devină și echipa mai bună și ai mai multe satisfacții”.

Karim Benzema: „Aleg să-i pasez”

Benzema recunoaște că banderola, purtată în absența lui Marcelo, nu pune o presiune specială asupra lui și explică de ce nu este doar un om de gol, dar și un bun pasator, creând faze de poartă. „Dacă eu am 40 la sută șanse să înscriu iar un coechipier are 60% atunci aleg să-i pasez lui„.

„Niciodată nu voi afirma că sunt echivalentul lui Zidane la Real Madrid”

Karim a povestit și despre Zidane, tehnicianul cu care a cucerit trei dintre cele patru Ligi din palmares: „Nu voi fi niciodată capabil să mă compar cu el și să vorbesc despre nivelul la care a ajuns el. Am prea mult respect față de el și de Ronaldo. Pot doar să învăț de la ceea ce au făcut ei. 

Cu Zizou mă înțeleg pe mine foarte bine. Discutăm și acum foarte mult și poate doar să mă ajute. Dar niciodată nu voi afirma că sunt echivalentul lui Zizou la Real, este un lucru pe care nu-l voi gândi niciodată”.

Benzema vrea un trofeu cu naționala Franței

Benzema a atins și problema naționalei Franței, declarând că s-a întors după șase ani pentru că vreau să câștig un trofeu, cu trimitere la Final 4 din Nations League și la Mondialul de peste un an din Qatar: „De fiecare dată când joc în echipa Franței vreau să fiu decisiv, să aduc ceva pozitiv. 

Mă simt superbine cu actualul lot. Fiecare are calitățile lui și trebuie doar să ne punem de acord în teren. Criticile fac parte din joc când nu vin golurile și acțiunile de poartă. Vreau să fac la națională ceea ce am reușit cu Real”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Salariul COLOSAL cerut de Mino Raiola pentru ca Haaland să semneze cu PSG

Panică la Paris! Hotelul în care locuiește Leo Messi, jefuit » Daune de sute de mii de euro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează