INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FURT

Panică la Paris! Hotelul în care locuiește Leo Messi, jefuit » Daune de sute de mii de euro

Leo Messi, făcând cu mâna fanilor de la balconul hotelului „Le Royal Monceau”
Leo Messi, făcând cu mâna fanilor de la balconul hotelului „Le Royal Monceau”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 11:00 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 11:51

„Le Royal Monceau”, luxosul hotel în care Messi este cazat împreună cu familia sa, la Paris, a fost ținta unei spargeri zilele trecute.

Prestigiosul hotel unde Leo Messi a ales să locuiască alături de familie, odată cu venirea la PSG, a fost spart de o bandă de hoți în timpul nopții.

Aceștia au reușit să pătrundă în hotel cățărându-se pe exteriorul clădirii și aterizând pe un balcon deschis, chiar cu etaj deasupra apartamenului unde Messi este cazat, anunță cei de la The Sun.

Miercuri seară, au fost văzuți doi bărbați mascați pe camerele de supraveghere, care urcau pe un balcon la etajul 6. O femeie, consilier financiar în Dubai, a descoperit a doua zi a că îi  lipsește un colier de aur de 3.000 lire sterline, plus cercei de 500 de lire și 2.000 de lire în numerar.

„Să plătești o avere pentru un loc elegant și cineva să intre în camera ta este foarte deranjant. Poliția ne-a spus că a văzut doi bărbați cu o geantă pe acoperiș pe camerele de supraveghere, dar nu i-a putut identifica. Au spus că au fost semnalate și alte trei jafuri. Un tip marocan din camera alăturată mi-a spus că i s-a furat ceasul”, a declarat femeia.

Aceasta a mai declarat că hotelul, care i-a avut în trecut oaspeți pe Madonna sau Michael Jackson, nu a crezut-o până când poliția a sosit la locul faptei.

În mod clar a existat o încălcare a securității foarte gravă și există o investigație în curs de desfășurare. Există dovezi care sugerează că o bandă experimentată a fost responsabilă.

- au spus sursele poliției din Paris

Messi a închiriat o vilă în Paris

Potrivit celor de la RMC Sport, argentinianul a închiriat o vilă în regiunea Neuilly-sur-Seine, acolo unde va fi vecin cu mai multe staruri de la PSG. Messi chiar a angajat o firmă de pază, pe care o va plăti cu 20.000 de euro lunar pentru a-i asigura protecția împotriva jafurilor frecvente din capitala Franței.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo, ultima victimă a crizei de combustibil din Marea Britanie » A stat 7 ore în benzinărie, dar n-a reușit să alimenteze

Pelé va fi nevoit să facă chimioterapie, după ce a fost externat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
filament
filament  •  01 Octombrie 2021, 15:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

michael
michael  •  01 Octombrie 2021, 12:09

Bine că ”are balta pește”! Ei cu ce să trăiască? Poate trec și bogații ăștia la ”simplitate”, să mai reducă din aur și diamante la purtător. Dacă erau mascați, cu siguranță nu vor fi găsiți niciodată.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează