INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cristiano Ronaldo, victimă a crizei de combustibil din Marea Britanie » A stat 7 ore în benzinărie, dar n-a reușit să alimenteze

Imagine de arhivă cu Cristiano Ronaldo / foto: Guliver/Getty Images
Imagine de arhivă cu Cristiano Ronaldo / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 10:33 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 11:46

Nimeni nu scapă! Criza acută de combustibil din Marea Britanie l-a afectat și pe Cristiano Ronaldo (36 de ani), starul care s-a reîntors în Anglia vara aceasta, la Manchester United

Zilele trecute, portughezul și-a trimis șoferii la o benzinărie din apropierea casei pentru a-i alimenta una dintre mașinile sale de lux, un Bentley Flying Spur în valoare de peste 300.000 de euro. 

7 ore în benzinărie

Presa din Anglia susține că omul de încredere al lui Ronaldo a stat aproape șapte ore în benzinărie, însă așteptarea a fost în zadar. În cele din urmă, șoferul respectiv a părăsit stația de alimentare, fără să facă plinul.

„Cu toți banii pe care-i are, Ronaldo se află în aceeași situație cu noi. Șoferul lui a așteptat cu orele, sperând să facă plinul, dar, într-un final a decis să plece. A așteptat în ploaie până n-a mai putut”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Între timp, criza transportatorilor continuă să afecteze populația Marii Britanii, inclusiv fotbaliștii. Cu teama de a nu rămâne fără motorină sau benzină, britanicii s-au înghesuit în weekend la pompe, cu speranța de a face plinul cât încă au această posibilitate.

Fotbaliștii din Anglia, afectați de criza combustibilului

Matt Smith (32 de ani), atacant la Millwall, în Championship, a cerut ajutor pentru a ajunge la antrenament zilele trecute. 

Criza combustibilului din Marea Britanie îi afectează și pe fotbaliști. Cozile de la benzinării - acelea care încă sunt deschise - sunt uriașe din cauza dificultății de aprovizionare cu combustibil. Totul pleacă de la lipsa șoferilor de camioane, care afectează transportul carburanților din rafinării la benzinării.

În acest context, o postare a fotbalistului Matt Smith, de la Millwall, a devenit virală. Luni seara, acesta a admis că s-ar putea confrunta cu dificultăți în a ajunge la antrenament în această dimineață și a cerut locația unei benzinării unde și-ar putea alimenta vehicului. În caz contrar, a solicitat ca cineva să-l ducă la antrenament.

„Cineva în vestul Londrei (zona Chelsea / Fulham) care știe unde poți alimenta în acest moment? Mă chinui să găsesc o benzinărie! Dacă nu, poate cineva să mă ducă la antrenament de dimineață?”, a scris Smith. Detalii pe larg, AICI!

VIDEO Cristiano Ronaldo îl învinge pe fiul său cel mare la minibaschet

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Marseille - Galatasaray, întrerupt în finalul primei reprize » Cicâldău și Moruțan, martori la haosul de pe Velodrome!

„A fost la fel de periculos ca de obicei” » Ce notă i-au dat scoțienii lui Ianis Hagi, după înfrângerea lui Rangers cu Sparta Praga

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1693757154177867
Alberta Serban  •  01 Octombrie 2021, 15:31

Cristiano ,baiatule ... la banii tai trimeteam soferul sa-mi ia o Dacia Spring electrica si rezolvam problema

853246084756615
Marcel Popa  •  01 Octombrie 2021, 12:37

În poza pui ceva și în titlu altceva.Ce te poți aștepta de la gsp?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează