INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

„Poate cineva să mă ducă la antrenament?” » Fotbaliștii din Anglia, afectați de criza combustibilului

Mai multe benzinării din Anglia sunt închise // foto: Guliver/gettyimages
Mai multe benzinării din Anglia sunt închise // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 14:48 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 15:46

Matt Smith (32 de ani), atacant la Millwall, în Championship, a cerut ajutor pentru a ajunge la antrenament în această dimineață.

Criza combustibilului din Marea Britanie îi afectează și pe fotbaliști. Cozile de la benzinării - acelea care încă sunt deschise - sunt uriașe din cauza dificultății de aprovizionare cu combustibil.

Totul pleacă de la lipsa șoferilor de camioane, care afectează transportul carburanților din rafinării la benzinării.

Fotbalistul lui Millwall, afectat de criza combustibilului 

În acest context, o postare a fotbalistului Matt Smith, de la Millwall, a devenit virală. Luni seara, acesta a admis că s-ar putea confrunta cu dificultăți în a ajunge la antrenament în această dimineață și a cerut locația unei benzinării unde și-ar putea alimenta vehicului. În caz contrar, a solicitat ca cineva să-l ducă la antrenament.

„Cineva în vestul Londrei (zona Chelsea / Fulham) care știe unde poți alimenta în acest moment? Mă chinui să găsesc o benzinărie! Dacă nu, poate cineva să mă ducă la antrenament de dimineață?”, a scris Smith.

Unul dintre fani i-a răspuns: „Folosește-ți picioarele, omule... sunt suficient de lungi”. Smith măsoară 1,98 metri. El evoluează pentru Millwall din 2019, având 23 de goluri și 12 pase decisive în 102 meciuri.

Între timp, criza transportatorilor continuă să afecteze populația Marii Britanii, inclusiv fotbaliștii. Cu teama de a nu rămâne fără motorină sau benzină, britanicii s-au înghesuit în weekend la pompe, cu speranța de a face plinul cât încă au această posibilitate.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Injecție financiară de 1,5 miliarde de euro pentru Barcelona! Toate detaliile unei afaceri salvatoare pentru catalani

Samir Nasri, dezvăluiri incredibile: „Antrenorul mi-a spus: «Poți bea, poți merge în cluburi, poți face ce vrei și eu te acopăr la club»”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
c23665
c23665  •  28 Septembrie 2021, 19:36

Cum se va majora substantial pretul la carburanti, cum se vor gasi din belsug!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează