INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRE

Samir Nasri, dezvăluiri incredibile: „Antrenorul mi-a spus: «Poți bea, poți merge în cluburi, poți face ce vrei și eu te acopăr la club»”

Samir Nasri (stânga), la Sevilla // foto: Guliver/gettyimages
Samir Nasri (stânga), la Sevilla // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 12:21 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 13:02

Samir Nasri (34 de ani), mijlocașul care și-a anunțat retragerea din fotbal zilele trecute, a dezvăluit ce discuții incredibile a purtat cu fostul său antrenor de la Sevilla, Jorge Sampaoli (61).

În sezonul 2016/2017, Samir Nasri a fost împrumutat de Manchester City la Sevilla, acolo unde a colaborat cu antrenorul Jorge Sampaoli. La câteva zile după ce și-a anunțat retragerea din fotbal, Nasri a dezvăluit într-un interviu acordat Le Journal du Dimanche câtă libertate îi oferea antrenorul argentinian.

Samir Nasri, dezvăluiri incredibile după retragerea din fotbal: „Îmi spunea că va avea grijă de câinele meu”

„Sampaoli mă iubea atât de mult încât mi-a spus: «Vino la echipa noastră, poți bea, poți merge în cluburi, poți face ce vrei și eu te acopăr la club. Îți cer doar să joci bine în weekend». Dacă voiam să merg să-mi văd familia într-un weekend în care nu jucam, Sampaoli îmi spunea că va avea el grijă de câinele meu”, a spus Nasri, citat de Marca.

În sezonul petrecut la andaluzi, ex-fotbalistul francez a adunat 30 de meciuri, în care a înscris 3 goluri și a pasat decisiv la alte 3 reușite.

Samir Nasri, suspendat timp de un an 

În anul petrecut la Sevilla, mai exact în decembrie 2016, Nasri a făcut în SUA un tratement cu vitamine interzis. Ca atare, a fost suspendat la începutul lui 2018 pentru un an, iar la revenirea în activitate a semnat cu West Ham. 

După doar câteva luni a mers la Anderlecht, de care s-a despărțit oficial în iunie 2020. De atunci nu a mai jucat, iar la mai bine de un an distanță, s-a retras oficial din fotbal.

Samir Nasri și-a încheiat cariera cu 41 de meciuri și 5 goluri la echipa națională a Franței și cu 5 trofee în palmares, 4 cu Manchester City și unul cu echipa națională U17 a Franței (Campionatul European din 2004).

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Injecție financiară de 1,5 miliarde de euro pentru Barcelona! Toate detaliile unei afaceri salvatoare pentru catalani

Killer pe skateboard » Bild îl avertizează pe Mircea Lucescu: „Nagelsmann e peste Flick”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  28 Septembrie 2021, 14:02

Stiri marca gsp

Vezi toate comentariile (1)
Comentează