INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPARTA PRAGA - RANGERS 1-0

„A fost la fel de periculos ca de obicei” » Ce notă i-au dat scoțienii lui Ianis Hagi, după înfrângerea lui Rangers cu Sparta Praga

Ianis Hagi / Sursă foto: Imago Images
Ianis Hagi / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 10:04 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 10:29

Ianis Hagi (22 de ani) a intrat pe teren în minutul 38 al partidei Sparta Praga - Glasgow Rangers 1-0, când cehii erau deja în avantaj. 

Jurnaliștii scoțieni au remarcat intențiile ofensive ale lui Hagi jr., care n-a putut desface însă apărarea echipei lui Florin Niță.

„A fost la fel de periculos ca de obicei. Trebuie să fie dezamăgit că a fost lăsat în afara formației de start. 

În meci, l-a lansat pe Roofe cu o pasă minunată în adâncime, dar atacantul nu a fost pe aceeași lungime de undă cu Hagi”, au scris scoțienii de la The Glasgow Times, care i-au acordat lui Ianis Hagi nota 5.

Sparta Praga - Rangers 1-0 

Florin Niță a fost providențial în fața campioanei Scoției. A avut o evoluție foarte bună, cu 4 intervenții sigure. În prelungiri, portarul naționalei a blocat un șut puternic, din 6 metri, din postură de unu la unu cu atacantul advers. În cele din urmă, s-a dictat ofsaid la această acțiune. Ianis Hagi s-a zbătut, a depus mult efort, dar fără sclipiri.

Nouă români au evoluat joi seară în Europa League și în Conference League. Vezi AICI cum s-au descurcat!

Ianis Hagi, întrebat despre un eventual transfer

„Sunt concentrat doar pe ce fac la Rangers, nu cred că e momentul să vorbim despre un transfer. Simt că am progresat foarte mult atât ca jucător cât și din punct de vedere tehnic, am adăugat multe jocului meu și încă mai am multe de adăugat. Sunt concentrat la indicațiile antrenorului, pentru a deveni mai bun. 

Perioada în care am stat în izolare a fost una extrem de dificilă din punct de vedere mental. A fost destul de dificil să-mi privesc colegii jucând, fără să am posibilitatea de a-i ajuta. Mă bucur enorm că am revenit alături de Rangers”, a spus Ianis Hagi, într-o conferință de presă.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Totul despre românii implicați în Europa League și Conference League » Cicâldău și Moruțan, remiză în plin haos la Marseille! Florin Niță, victorios în fața lui Ianis Hagi

Marseille - Galatasaray, întrerupt în finalul primei reprize » Cicâldău și Moruțan, martori la haosul de pe Velodrome!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  01 Octombrie 2021, 17:39

...asta nu mai refuza nationala...

853246084756615
Marcel Popa  •  01 Octombrie 2021, 12:40

De ce sa fie dezamăgit ca tot rezerva a fost .Azi mâine face 23 de ani și tot creste.

calinescu_
calinescu_  •  01 Octombrie 2021, 11:39

Adica de nota 5 ...!!!Il mai baga in echipa ca daca scapa de el. Le-a tras Giovani de 2 bani speranta ca il cumpara prietenul MAURINIO la Roma ...!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează