Comentarii (5)
11dumbledore
11dumbledore  •  03 Octombrie 2021, 14:20

Macar nu au luat 3 ca in meciurile cu Bayern si Benfica. Anul trecut cu acelasi lot plus Messi si Griezmann s-au batut la titlu pana in ultimele etape si au luat cupa. Acum ca joc sunt o echipa de pluton in Spania. Pacat de cativa tineri talentati ca Fati si Pedri ca nu au cum progresa cu jucatori ca Luuk de Jong sau Braithwaite.

nelu.faget
nelu.faget  •  03 Octombrie 2021, 12:18

Luuk de Jong e de Mimao.. mă aștept să-l ia Strâmbul la iarnă

persanu
persanu  •  03 Octombrie 2021, 12:07

tradator ??? Voi sunteti si batuti in cap ba baiete. Messi nu putea sa ramana nici daca vroia sa joace gratis. Va uitati la fotbal ca nuca in perete. Inchideti naibii televizorul ala. Au spus cei din conducerea Barcelonei , din cauza ca s-a amanat din partea ambelor parti semnarea prelungirii chiar daca au ajuns de comun acord la niste sume , din cauza ca au depasit o data trimisa de FEDERATIA SPANIOLA impreuna cu ANAFUL lor , contractul nu mai putea fi inregistrat din cauza datoriilor. Dar continuati sa spuneti ca Messi este tradator ca nu exprumati altceva decat iq vostru mic de tot , cat temperatura camerei in care stati.

tristan
tristan  •  03 Octombrie 2021, 11:45

cand renunti atat de usor la Suarez si l aduci pe MORTUL ala de Luuk de Jong..am mari dubii vis a vis de sanatatea mintala a lui Koeman...asta e doar un exemplu..

cipstelist1979
cipstelist1979  •  03 Octombrie 2021, 11:04

Koeman ar trebui să fie supărat pe el, Laporta doarme , Barca este o echipă îmbătrânită rău și dacă rămânea mesi tradatorul in continuare aceiași soartă op avea, din pacate nu mai vin jucători din spate

Comentează