INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - BARCELONA 2-0

Nervi și certuri la Barcelona după primul gol marcat de Atletico! Contre între Pique și Busquets + pe cine a găsit vinovat Koeman

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 09:59 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 10:39

Înfrângerea Barcelonei cu Atletico Madrid, 0-2, a creat tensiuni în vestiarul catalanilor.

Atletico Madrid a deschis scorul în minutul 24 al meciului cu Barcelona, după o fază excelentă reușită de elevii lui Diego Simeone, dar și din cauza unei serii de gafe ale catalanilor.

Tensiuni între Pique și Busquets după primul gol în Atletico Madrid - Barcelona

După o fază începută de Joao Felix, mingea a ajuns la Luis Suarez, care i-a pasat excelent lui Thomas Lemar, iar acesta l-a învins pe Ter Stegen. 

Nervi și certuri la Barcelona după primul gol marcat de Atletico! Contre între Pique și Busquets + pe cine a găsit vinovat Koeman

Ușurința cu care madrilenii au marcat a creat polemici între Sergio Busquets și Gerard Pique, doi dintre căpitanii Barcelonei. Aceștia și-au reproșat reciproc poziționarea în teren. Camerele TV au surprins un dialog încins între cei doi, imediat după golul lui Lemar.

Nervi și certuri la Barcelona după primul gol marcat de Atletico! Contre între Pique și Busquets + pe cine a găsit vinovat Koeman

„Noi vorbiserăm deja despre asta, că ei vor veni cu Lemar și vor încerca să creeze superioritate. E o fază în care am comentat cum am jucat”, a explicat Pique, după meci, ce a discutat cu Busquets.

Este foarte greu. Suferim, ca să fiu sincer. Rămâne doar să muncim și să luptăm. Trebuie să revenim mai puternici. Sunt anumite probleme și lumea le vede. E ușor să vezi ce ne lipsește. Dar relația între jucători e bună și vrem să schimbăm situația. Noi ascultăm indicațiile antrenorului, facem tot ce ține de noi. Ieșim pe teren și încercăm să facem tot ce putem. Nu ne băgăm între relația dintre antrenor și președinte. Avem o dorință mare, dar nu ne-a ieșit totul bine.
- Gerard Pique

Ronald Koeman, supărat pe Nico

Titularizat surprinzător de Ronald Koeman, Nico a fost primul jucător sacrificat de antrenorul olandez. Mijlocașul central de 19 ani a fost găsit vinovat de tehnician pentru primul gol marcat de Thomas Lemar. Koeman l-a schimbat la pauză.

După gol, Ronald Koeman, aflat în tribună după ce a fost suspendat, a fost extrem de nervos din cauza modului în care s-a poziționat Nico și a decis ca la pauză să intre Sergi Roberto în locul acestuia.

La finalul meciului, olandezul s-a declarat extrem de nemulțumit de prestația mijlocașului.

„Nu se poate lăsa atât de mult spațiu când pierdem mingea. La mijloc trebuie să rămânem în marcaj. Nico l-a lăsat singur pe Lemar. Poate acum veți înțelege de ce uneori joc cu trei fundași centrali”, a declarat Koeman, potrivit As.

VIDEO Atletico Madrid, victorie clară cu Barcelona

Citește și: 

Pique, discurs dur după Atletico Madrid – Barcelona: „Nu marcam nici dacă jucam trei ore!”

Luis Suarez, explicații pentru gestul făcut după ce a marcat în poarta Barcelonei: „Așa am stabilit”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
11dumbledore
11dumbledore  •  03 Octombrie 2021, 14:20

Macar nu au luat 3 ca in meciurile cu Bayern si Benfica. Anul trecut cu acelasi lot plus Messi si Griezmann s-au batut la titlu pana in ultimele etape si au luat cupa. Acum ca joc sunt o echipa de pluton in Spania. Pacat de cativa tineri talentati ca Fati si Pedri ca nu au cum progresa cu jucatori ca Luuk de Jong sau Braithwaite.

nelu.faget
nelu.faget  •  03 Octombrie 2021, 12:18

Luuk de Jong e de Mimao.. mă aștept să-l ia Strâmbul la iarnă

persanu
persanu  •  03 Octombrie 2021, 12:07

tradator ??? Voi sunteti si batuti in cap ba baiete. Messi nu putea sa ramana nici daca vroia sa joace gratis. Va uitati la fotbal ca nuca in perete. Inchideti naibii televizorul ala. Au spus cei din conducerea Barcelonei , din cauza ca s-a amanat din partea ambelor parti semnarea prelungirii chiar daca au ajuns de comun acord la niste sume , din cauza ca au depasit o data trimisa de FEDERATIA SPANIOLA impreuna cu ANAFUL lor , contractul nu mai putea fi inregistrat din cauza datoriilor. Dar continuati sa spuneti ca Messi este tradator ca nu exprumati altceva decat iq vostru mic de tot , cat temperatura camerei in care stati.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează