INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Atletico Madrid câștigă cu Alaves, prin golul veteranului Fernando Torres » Trupa lui Simeone urcă pe locul 2 în La Liga, profitând de înfrângerea Valenciei

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 14:57

Atletico Madrid s-a impus greu acasă cu 1-0 în fața lui Alaves, iar Eibar a ”răpus” Valencia cu 2-1 pe propriul teren, în meciurile disputate sâmbătă în etapa a 16-a din La Liga.

Fernando Torres, care a fost introdus în minutul 69, în locul lui Niguez, a fost asul din mâneca lui Diego Simeone. Atacantul, în vârstă de 33 de ani, a adus victoria gazdelor prin golul său marcat în minutul 74, când a fructificat cu sânge rece de la numai cinci metri centrarea lui Vrsaljko.

Atletico Madrid avea înaintea meciului de pe ”Wanda Metropolitano” un record negativ în disputele contra lui Alaves, câștigând doar un singur meci din ultimele șapte partide din campionat.

Prin victoria obținută, echipa lui Simeone a trecut pe locul secund, la trei puncte în spatele liderului Barcelona, care va juca duminică pe ”Nou Camp” cu La Coruna. Asta, după ce a primit un ”ajutor” nesperat din partea formației antrenate de Garcia Marcelino, care a pierdut surprinzător în deplasare.

În meciul Eibar – Valencia de pe ”Municipal de Ipurua”, prima parte a fost echilibrată, fără gol, însă după pauză partida s-a încins. Astfel, formația lui Jose Mendilibar a deschis scorul prin reușita internaționalului japonez Takashi Inui din minutul 49, care l-a învins pe Neto, cu un șut din interiorul careului.

Valencia a reacționat rapid și în minutul 57 Mina a adus egalarea. În final, în minutul 87, mijlocașul Joan Jordan a înscris cu capul la o centrare a lui Alejo și gazdele i-au administrat Valenciei a doua înfrângere din La Liga, din actualul sezon. Eibar a urcat pe poziția a șaptea în clasament, în timp ce oaspeții au coborât pe locul 3.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează