INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Rezultat uluitor în La Liga: Atletico avea 3-1 acasă în minutul 87, dar a clacat inexplicabil!

Atletico Madrid avea 3-1 acasă cu Getafe în minutul 87, dar a fost egalată!
Atletico Madrid avea 3-1 acasă cu Getafe în minutul 87, dar a fost egalată!

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 09:20 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 09:45

Atletico Madrid avea șansa de a se apropia la 5 puncte de Real Madrid și 7 de liderul Girona, dar a călcat strâmb pe teren propriu, 3-3 cu Getafe, după ce conducea cu 3-1 în minutul 87!

Prima zi a etapei 18 din La Liga, o rundă intermediară, s-a încheiat cu duelul Atletico Madrid - Getafe, cu elevii lui Diego Simeone având șansa de a se apropia de primele două poziții în eventualitatea unui succes.

Rojiblancos au început mai bine, Rodrigo Riquelme a lovit bara transversală în minutul 9, Depay a ratat dintr-o poziție foarte bună în minutul 28, apoi lucrurile păreau să se complice pentru gazde. În minutul 38, stoperul Stefan Savic a văzut al doilea cartonaș galben pentru o lovitură cu cotul și a fost eliminat!

Nume sonore puse pe liber de clubul din Superligă » GSP are detaliile: 6 jucători sunt OUT!
MERCATO
Nume sonore puse pe liber de clubul din Superligă » GSP are detaliile: 6 jucători sunt OUT!

Atletico Madrid avea 3-1 acasă cu Getafe în minutul 87, dar a fost egalată!

Rămasă în inferioritate cu câteva minute înainte de pauză, Atletico a reușit să penetreze defensiva adversă și a deschis scorul în minutul 44 prin Antoine Griezmann, finalizare din apropierea careului de 6 metri.

La scurt timp după pauză, oaspeții au egalat. S-a întâmplat în minutul 53: Mason Greenwood a șutat, Oblak a respins în față, de unde golgheterul Borja Mayoral a înscris cu capul.

Antoine Griezmann, cel mai bun marcator din istoria lui Atletico

Doar 10 minute s-a menținut echilibrul, pentru că Alvaro Morata a înscris cu capul pentru 2-1, iar în minutul 69 Griezmann a reușit „dubla”, punctând din penalty pentru 3-1. A fost al 173-lea gol al francezului pentru Atletico, Griezmann egalându-l astfel pe Luis Aragones în topul celor mai buni marcatori din istoria clubului rojiblanco.

Retrasă în defensivă, Atletico a menținut avantajul de două goluri până spre finalul meciului, în minutul 87, când Getafe a găsit prima fisură. Oscar Rodriguez a înscris pentru 3-2 după ce l-a culcat în careul advers pe Koke, apoi, în minutul 90+2, oaspeții au primit un penalty cu ajutorul VAR.

Borja Mayoral a transformat în minutul 90+3 și a stabilit scorul final, 3-3. Atletico urcă pe 3 dar poate fi depășită de Barcelona și de Athletic Club până la finalul rundei, în vreme ce Getafe ocupă locul 8, cu 26 de puncte.

Rezumatul VIDEO al meciului Atletico - Getafe 3-3

Tot din fotbalul internațional:

Nici o șansă pentru vedeta Selecao » Pierde și Copa America!

Marius Șumudică, dezolat: „Sunt supărat. Nu trebuia să se întâmple”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
unurtr
unurtr  •  20 Decembrie 2023, 10:26

Cât o fi fost cota la x și 5.5+ în minutul 86?

fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  20 Decembrie 2023, 10:23

Doar in romania predomina cumetria !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează