INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Nici o șansă pentru vedeta Selecao » Pierde și Copa America!

Neymar, out de la Copa America // Foto: Imago
Neymar, out de la Copa America // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 08:20 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 09:15

Neymar n-are nicio șansă să joace pentru Brazilia la Copa America, ce va fi găzduită în iunie în SUA - a anunțat doctorul Selecao, Rodrigo Lasmar. Vedeta sud-americanilor a fost operat în noiembrie, după ce și-a rupt meniscul și ligamentele încrucișate.

Neymar și-a rupt ligamentele încrucișate și meniscul în octombrie, într-un meci susținut cu naționala Braziliei împotriva Uruguayului, în preliminariile CM 2026.

Santos a retras tricoul cu numărul 10 în memoria lui Pele, după prima retrogradare din istorie a clubului » Ce a cerut Neymar clubului
BRAZILIA
Santos a retras tricoul cu numărul 10 în memoria lui Pele, după prima retrogradare din istorie a clubului » Ce a cerut Neymar clubului

Pe 2 noiembrie a fost operat și suporterii au trăit cu speranța ca va fi recuperat la timp, astfel ca în iunie să poată merge cu Selecao la Copa America, ce se va ține în SUA.

Când va reveni Neymar pe gazon

Însă medicul reprezentativei, Rodrigo Lasmar, susține că atacantul în vârstă de 31 de ani nu are nicio șansă. „Este prea devreme, nu are rost să sărim pașii pe care-i are de făcut ca să se recupereze complet.

Neymar va fi pregătit să revină abia la startul viitorului sezon european, care se dă în august 2024", a declarat Lasmar postului Radio 98.

Medicul avertizase de acum două luni: „Trebuie să înțeleagă”

Medicul avertizase încă de acum două luni: „Este foarte important ca Neymar să înțeleagă accidentarea gravă pe care a suferit-o. A mai avut și altele, în trecut, aceasta a fost a treia operație.

Am participat la celelalte două, au fost perioade mai scurte de recuperare. De data aceasta este cea mai gravă accidentare, are nevoie de mai mult timp, așa că avem nevoie ca el să fie foarte concentrat și dedicat recuperării”.

Ghinionistul Neymar

Din cauza leziunilor, Ney a ratat campania victorioasă a Braziliei la Copa America 2019, apoi șase săptămâni de competiție în 2021.

Accidentările l-au limitat la doar 17 apariții în acest an, atât pentru club, cât și pentru Selecao. În februarie, pe când era încă la PSG, s-a accidentat la gleznă și, ulterior, a fost absent timp de cinci luni.

Golgheterul all-time al Braziliei, 79 de goluri în 128 de meciuri, s-a transferat în vară de la PSG la Al Hilal, în Arabia Saudită, contra sumei de 98,3 milioane de dolari.

Care sunt adversarele Braziliei la Copa America

Brazilia va debuta în Grupa D a Copei America pe 24 iunie, la Inglewood, California, împotriva unui adversar ce urmează să fie decis între Honduras și Costa Rica.

Apoi va juca împotriva reprezentativelor Paraguay și Columbiei.

Mai puteți citi:

Radu Drăgușin semnează zilele următoare » Directorul sportiv a confirmat: „Contract până în 2028!”

Marius Șumudică, dezolat: „Sunt supărat. Nu trebuia să se întâmple”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează