INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2026

UPDATE Al Hilal anunță un verdict horror pentru Neymar » Brazilianul va fi operat și poate sta pe tușă un an!

Neymar pe targă în Uruguay - Brazilia 2-0, foto: Imago
Neymar pe targă în Uruguay - Brazilia 2-0, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 23:40 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 23:47

Neymar (31 de ani) a fost scos pe targă în prelungirile primei reprize a partidei cu Uruguay (2-0). Verdictul medicilor anunțat de Al Hilal e crunt: ruptură de ligament încrucișat anterior și menisc.

UPDATE 23:35 / Neymar poate sta pe bară un an!

Al Hilal anunță că Neymar a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior și menisc la genunchiul stâng. Starul brazilian urmează să se opereze și să înceapă un program lung de recuperare.

Accidentarea îl va ține pe tușă cel puțin 8-9 luni, însă durata s-ar putea prelungi la un an! Sezonul este încheiat, iar Neymar are șanse infime să participe alături de naționala Braziliei la Copa America de anul viitor, care va debuta pe 20 iunie.

Știrea inițială / Neymar s-a accidentat

După remiza cu Venezuela, de pe teren propriu (1-1), naționala Braziliei s-a împiedicat din nou în grupa de calificare la CM 2026. Selecao a pierdut, la Montevideo (0-2), cu golurile marcate de Nunez și De la Cruz, împotriva Uruguayului și a căzut pe locul al treilea după patru etape, în urma Argentinei și a adversarului înfruntat marți noaptea. 

Însă, mai grav, este că l-a pierdut pe Neymar, golgheterul all-time al naționalei auriverde! Atacantul lui Al-Hilal a ieșit pe targă chiar înaintea pauzei, fiind schimbat cu Richarlison și, deși a încercat să meargă pe propriile picioare, a trebuit să se ajute cu cârjele.

Încă 3 nume de pariori ilegali deconspirate! Toți joacă în Serie A și sunt la naționala Italiei!
SERIE A
Încă 3 nume de pariori ilegali deconspirate! Toți joacă în Serie A și sunt la naționala Italiei!

Prima accidentare gravă la genunchi pentru Neymar

Din primele estimări ale medicilor brazilieni ar fi vorba cel puțin de o entorsă a genunchiului stâng, care i-a fost imediat imobilizat. Faptul că Neymar a ieșit de pe teren cu lacrimi în ochi de durere a generat suspiciunea că i-au fost afectate și ligamentele încrucișate. 

Diagnosticul exact va fi dat după ce va efectua astăzi analize amănunțite, la Sao Paulo, Este prima accidentare serioasă suferită la genunchi în carieră de Neymar, care în trecut a mai fost afectat de unele leziuni musculare, de probleme la gleznă și rupturi de metatarsiene.

Neymar se roagă să nu fie ceva grav!

Decarul cvintuplei campioane mondiale postase înaintea meciului un mesaj pe Instagram, prevestind parcă accidentarea pățită: „În inima sa, omul își trasează drumul său, dar este Dumnezeu cel care îi stabilește pașii. Proverbul 16:09. Dumnezeu știe orice lucru. Toată onoarea și gloria sunt mereu pentru El, Dumnezeul meu, indiferent de tot. Eu cred în El".

37de meciuri este seria fără înfrângere a naționalei Braziliei în preliminariile CM, ruptă miercuri în Uruguay (0-2). De 22 de ani nu mai pierduse Selecao un meci cu Uruguay!

Fostul fundaș al Barcelonei și-a prezentat scuze, după ce a fost surprins râzând în timpul unui minut de reculegere: „A fost vorba despre un râs nervos”

Ministrul de Interne al Franței, acuzație șocantă împotriva lui Karim Benzema: „Știm toți că are legături notorii cu Frăția Musulmană”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
cristishady
cristishady  •  19 Octombrie 2023, 14:10
Postat de florin_teodor pe 19 Octombrie 2023, 09:25

Abia astept ca Banciu sa il faca praf, pe el si clubul al hilal !

cred ca neymar s-a accidentat de frica lui banciu lol.

florin_teodor
florin_teodor  •  19 Octombrie 2023, 09:25

Abia astept ca Banciu sa il faca praf, pe el si clubul al hilal !

cristishady
cristishady  •  19 Octombrie 2023, 02:15

a tras neymar la tepe costisitoare arabilor de zici ca a e agent mossad, si la psg, acum si aici.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează