INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Încă 3 nume de pariori ilegali deconspirate! Toți joacă în Serie A și sunt la naționala Italiei!

Stephan El Shaarawy
Stephan El Shaarawy

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 13:21 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 13:55

Fostul rege al paparazzilor, Fabrizio Corona, a deconspirat alți fotbaliști care au căzut în patima pariurilor la agențiile neautorizate. Stephan El Shaarawy (AS Roma), Federico Gatti (Juventus) și Nicolò Casale (Lazio) se adaugă lui Fagiolo, Tonali și Zaniolo, toți trei deja anchetați de procurori.

Cu câteva zile întârziere și cu furia de a fi fost cenzurat de televiziunea pe care a ales-o pentru a face noi dezvăluiri explozive, Fabrizio Corona s-a ținut de cuvânt și a mai publicat trei nume angrenate în scandalul „Scommessopoli", care zguduie Italia de aproape o săptămână. 

După ce i s-a promis că vor fi date pe post, la Rai 3, toate informațiile exclusive și înregistrările audio și video pe care le posedă, fostul rege al paparazzilor italieni (a făcut pușcărie pentru șantaj) a fost păcălit, gazdele luând decizia să nu difuzeze probele. El a reușit însă să deconspire cele 3 nume noi la o altă televiziune, Canale 5, în momentul în care cei de la emisiunea Striscia La Notizia i-au decernat trofeul „Tapiro d'Oro", acordat pentru că el fusese cenzurat la Rai 3 de Nunzia De Girolamo, în timpul programului difuzat aseară, "Avanti popolo".

Radu Drăgușin apare în scandalul pariurilor ilegale de la Juventus! Declarații EXCLUSIVE pentru GSP: „Da, e adevărat, i-a dat 40.000 de euro”
JUVENTUS
Radu Drăgușin apare în scandalul pariurilor ilegale de la Juventus! Declarații EXCLUSIVE pentru GSP: „Da, e adevărat, i-a dat 40.000 de euro”

Toți 3 implicați sunt italieni: Stephan El Shaarawy, Federico Gatti și Nicolò Casale 

Toți trei evoluează în Serie A și toți sunt internaționali italieni: Stephan El Shaarawy (AS Roma), Federico Gatti (Juventus) și Nicolò Casale (Lazio), cu mențiunea că ultimul a jucat doar la reprezentativa U21. 

Corona a vrut să dea la Rai 3 câteva înregistrări audio și video compromițătoare pentru fotbaliștii dependenți de pariuri, inclusiv unul cu jucătorii de la AS Roma care discută despre biletele mizate în timp ce se antrenează cu mingea, dar Valerio Staffelli a decis să-l cenzureze și să ofere telespectatorilor doar puține informații.

„V-au luat de proști și pe voi”

Îmi pare rău oentru voi, însă nu mi s-a permis să dau pe post declarațiile pe care le aveam. M-au asigurat de dimineață că pot spune ce vreau și să prezint la TV toată ancheta pe care am desfășurat-o și mărturiile adunate în ultimele șase zile, în care nici nu am dormit.

Aveam o înregistrare-bombă cu Nicolo Zaniolo, care discută cu trei fotbaliști din Serie A despre pariuri și sumele foarte mari mizate, dar nu s-a dat pe post. V-au luat de proști pe voi și la fel au făcut-o cu mine! Eu am greșit că am acceptat să vin la acea emisiune și să prezint rezultatele unei anchete așa importante. Mi-e rușine pentru voi. Eu sunt de vină că, după atâția ani, nu am învățat lecția", a postat Fabrizio Corona pe pagina de Instagram.

Citește și: 

Agentul lui Sandro Tonali anunță despre fotbalistul pe care Newcastle a plătit în vară 64 de milioane de euro: „Este dependent de pariuri”

Unul dintre cei mai importanți jucători argentinieni din ultimii 20 de ani și-a anunțat retragerea din națională: „Este un capitol închis pentru mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ionica007
ionica007  •  18 Octombrie 2023, 18:18

Ceva nu inteleg... Vina lor este ca pariaza in agentii NEAUTORIZATE?! In cele autorizate este voie sa pariezi?

ccc23
ccc23  •  18 Octombrie 2023, 14:33

vorbiti de jucatori din campionatul unde au fost retrogradate echipe pt blaturi si mite…vorbiti de tara care a inventat mafia…va mai mira ceva?

relu179
relu179  •  18 Octombrie 2023, 14:17

Mai bine publicați lista jucătorilor care nu pariază. Pare a fi mai scurtă decât cealaltă.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează