INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Ministrul de Interne al Franței, acuzație șocantă împotriva lui Karim Benzema: „Știm toți că are legături notorii cu Frăția Musulmană”

Karim Benzema
Karim Benzema

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 13:35 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 13:40

Gerald Darmanin, ministrul de interne francez, a declarat că „domnul Karim Benzema are legături notorii cu Frăția Musulmană”. Considerată o organizație teroristă în Franța și Statele Unite.

Într-o carieră plină de scandaluri, încă o acuzație pentru Karim Benzema, extrem de gravă în contextul războiului din Orientul Mijlociu și al ultimului atentat de la Bruxelles. Ar avea legături cu o organizație teroristă!

Gigi Becali nu vrea să-l ajute pe Irinel Columbeanu, după ce i s-au cerut bani pentru azil: „Ce să îi fac eu? Unde sunt toți banii lui?”
FCSB
Gigi Becali nu vrea să-l ajute pe Irinel Columbeanu, după ce i s-au cerut bani pentru azil: „Ce să îi fac eu? Unde sunt toți banii lui?”

Karim Benzema a susținut cauza palestiniană. Replica ministrului

După reacția Israelului, care a lovit dur Fâșia Gaza în urma înfiorătorului atac Hamas, atacantul transferat în vară de la Real Madrid la Al-Hilal a comentat pe social media, apărând cauza palestiniană: „Toate rugăciunile noastre pentru locuitorii din Gaza, din nou victimele acestor bombardamente nedrepte, ce nu cruță viețile femeilor și copiilor".

Ministrul de interne francez, Gerald Darmanin, a făcut o declarație-șoc la CNews: „Am închis mai mult de 1.100 de centre islamiste și vreau să mă refer în mod special la domnul Karim Benzema. Are legături notorii, toți știm, cu Frăția Musulmană. Am atacat hidra Frăției Musulmane care provoacă o atmosferă jihadistă". Fără a aduce însă vreo probă împotriva jucătorului.

Frăția Musulmană, creată de șeicul Hassan Al-Banna în Egipt în 1928, este cea mai veche și mai mare organizație musulmană din lume. În unele țări, precum Franța, SUA, Egipt și Rusia, e considerată grupare teroristă!

„În Franța, imaginea lui Karim Benzema e puternic afectată"

Într-o intervenție la postul de radio spaniol Cadena COPE, jurnalistul Thibaut Leplat (RMC Sport) a spus: „Benzema de la Real nu e cel din Franța. Acasă, imaginea sa e puternic afectată. Foarte controversat, cu multe ambiguități".

Și implicat în multe scandaluri în carieră. De două ori, a ajuns la proces. În aprilie 2010, s-a aflat că era printre cei patru internaționali francezi (alături de Ribery, Govou și Ben Arfa) anchetați pentru că erau clienți ai unei rețele de prostituție din Paris. Acuzat că „a cerut o escortă minoră", a fost achitat în ianuarie 2014, din lipsă de probe.

Karim Benzema, condamnat la un an de închisoare cu suspendare

În noiembrie 2015, altă acuzație: complicitate la infracțiunea de tentativă de șantaj. A încercat să-l convingă pe Mathieu Valbuena, colegul său de la națională, chiar în cantonamentul de la Clairefontaine, să plătească o sumă unor indivizi care amenințau că vor dezvălui o înregistrare video intimă cu el și iubita sa. Iar Benzema îi cunoștea pe acei indivizi. 

Șase ani mai târziu, în noiembrie 2021, a fost găsit vinovat, condamnat la un an de închisoare cu suspendare și o amendă de 75.000 de euro.

Din cauza acelui scandal, a fost suspendat de la naționala Franței între 2015 și 2021! 

Încă 3 nume de pariori ilegali deconspirate! Toți joacă în Serie A și sunt la naționala Italiei!

Radu Drăgușin apare în scandalul pariurilor ilegale de la Juventus! Declarații EXCLUSIVE pentru GSP: „Da, e adevărat, i-a dat 40.000 de euro”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
radugo
radugo  •  18 Octombrie 2023, 16:29

Domnule Jumătate, oficial, Frăția Musulmană a fost recunoscută ca organizație teroristă doar în: Rusia (2003), Kazahstan (2005), Tadjikistan (2006), Armenia, Belarus și Kârgâzstan (2009), Siria și Egipt (2013), Arabia Saudită, Bahrain, Emiratele Arabe Unite (2014) și Libia (2019). În SUA - unde a fi arab și a fi terorist e cam același lucru - sub mandatele lui Bush jr, Obama și Trump, s-au făcut presiuni mari pentru ca Frăția să fie declarată organizație teroristă, dar nu s-a ajuns până acolo. În Franța nici atât. Poate că, în timpul scrierii comentului, regimul de la Bișkek a ocupat Franța și steagul Kârgâzstanului flutură deasupra Turnului Eiffel. Atunci da, putem spune că les Frères musulmans sunt priviți ca teroriști. // Motivul real pentru care ministrul de interne francez a lansat petarda cu Frăția a fost ca să-i creeze lui Benzema probleme în Arabia Saudită. Atât s-a priceput să facă săracul, contra lui Benzema. Și de asemeni nu este „încă o acuzație” pentru că înjurătura la care faceți trimitere nu se încadrează la acuzații. În rest, c-a fost la fete și că a făcut prostii, nu contest, nu aprob, dar „nu are legătură cu cazul”.

sughibughi
sughibughi  •  18 Octombrie 2023, 16:28

Benzema e needucat

demostene1
demostene1  •  18 Octombrie 2023, 14:50

Benzema e francez doar pentru ca are avantaje. El a zis tot timpul va se simte algerian

Vezi toate comentariile (5)
Comentează