INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Fostul fundaș al Barcelonei și-a prezentat scuze, după ce a fost surprins râzând în timpul unui minut de reculegere: „A fost vorba despre un râs nervos”

Jean-Clair Todibo, surprins râzând în timpul unui minut de reculegere. 
Foto: Twitter
Jean-Clair Todibo, surprins râzând în timpul unui minut de reculegere. Foto: Twitter

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 14:24 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 15:19

Jean-Clair Todibo (23 de ani), fundașul celor de la Nice, și-a prezentat scuzele, după ce acesta a fost surprins în timp ce zâmbea pe banca naționalei Franței în timpul unui moment de reculegere în memoria victimelor din războiul declanșat în Israel, dar și în urma unui atac la o școală din orașul francez Arras, de vineri. 

Duminică seară, înainte de meciul de la Amsterdam, dintre Olanda și Franța, scor 2-1 pentru francezi, în preliminariile EURO 2024, a fost ținut un minut de reculegere în memoria victimelor războiului declanșat de gruparea paramilitară palestiniană Hamas în Israel și a unui atac comis de un fost elev asupra unui profesor, într-o școală din Arras. 

Ministrul de Interne al Franței, acuzație șocantă împotriva lui Karim Benzema: „Știm toți că are legături notorii cu Frăția Musulmană”
FRANȚA
Ministrul de Interne al Franței, acuzație șocantă împotriva lui Karim Benzema: „Știm toți că are legături notorii cu Frăția Musulmană”

Jean-Clair Todibo, fostul fundaș de la FC Barcelona, a fost surprins pe banca de rezerve râzând. La câteva zile distanță, acesta și-a prezentat public scuzele. 

Jean-Clair Todibo și-a cerut scuze, după ce a fost surprins râzând în timpul minutului de reculegere ținut înainte de Olanda - Franța

„Vreau să vorbesc, având în vederea situația dată și interpretarea acesteia, care din punctul meu de vedere a ajuns la niște cote foarte mari. 

A fost vorba despre un râs nervos. Nu am vrut în niciun moment să glumesc pe seama războiului. A fost vorba de un context special. Eram între mai multe persoane care făceau mai multe glume și de aceea am început să râd nervos. 

Vreau să îmi prezint scuzele celor pe care probabil i-am rănit, măcar atât pot face. Îmi doresc să nu mai existe neînțelegeri”, a precizat Jean-Clair Todibo, potrivit cotidianului spaniol Mundo Deportivo. 

Jean-Clair Todibo: „Pătează educația pe care mi-a dat-o mama”

„Acest gest al meu pătează educația pe care mi-a dat-o mama. Unii spun că râdeam în timpul momentului de reculegere pentru că făceam mișto de faptul că un profesor a murit, dar ar trebui să știți că mama a lucrat în sistemul educațional timp de 20 de ani și am un respect imens pentru dascăli. 

Asta i s-ar fi putut întâmpla mamei mele. Mă deranjează ceea ce s-a scris, pentru că nu reflectă imaginea reală a mea. Cred că am primit o educație bună și respect persoanele de lângă mine”, a concluzionat francezul. 

Citește și: 

Încă 3 nume de pariori ilegali deconspirate! Toți joacă în Serie A și sunt la naționala Italiei!

Președintele Barcelonei, acuzat oficial de dare de mită în „Cazul Negreira”!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează