INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO - REAL MADRID 3-1

Carlo Ancelotti își toarnă cenușă în cap după lecția primită de la Diego Simeone: „E doar vina mea”

Carlo Ancelotti/ foto Imago Images
Carlo Ancelotti/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 09:43 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 10:12

După ce Real Madrid a fost surclasată de Atletico, scor 1-3, Carlo Ancelotti a luat vina eșecului asupra lui.

Dacă diferența de scor a fost mică, cea în ceea ce privește jocul a fost uriașă. Real Madrid fost dezorientată în atac, fără un punct de sprijin în față. Iar apărarea a lăsat de dorit. Morata și Griezmann au făcut ce au vrut în careul advers și au marcat cu cu fiecare dată cu capul.

Dragoș Iancu, declarație pentru GSP după accidentarea horror suferită: „Vreau să mă întorc pe teren în 3 luni”
HERMANNSTADT
Dragoș Iancu, declarație pentru GSP după accidentarea horror suferită: „Vreau să mă întorc pe teren în 3 luni”

Real era condusă cu 0-2 după 18 minute, iar Ancelotti a fost întrebat cine e vinovatul principal pentru acest lucru. „E doar vina mea”, a declarat antrenorul Realului, potrivit Marca.

Carlo Ancelotti, concluzii după înfrângerea lui Real Madrid cu Atletico

„Nu am început bine, nu ne-am apărat bine, am fost fragili. La 2-0 au făcut jocul pe care au vrut să îl facă, apărându-se bine. Au jucat bine pe tranziții rapide. În acest sens, Atleti s-a descurcat mai bine decât noi.

Problema a fost una de fragilitate defensivă, pe care nu am avut-o în primele meciuri. În doar 46 de minute am primit trei goluri, la fel de multe ca în toate meciurile anterioare. Am fost fragili, nu a fost o seară bună și nu ne-am apărat bine, așa cum o făceam de obicei. Nu am fost compacți și Atleti a profitat de asta.

Cele 3 goluri au fost trase la indigo. Fundașii centrali nu au fost bine poziționați, nu am fost compacți deloc. Atletico e una dintre cele mai bune echipe în ceea ce privește defensiva, nu lasă spații. Dar nu de asta am pierdut, nu am avut probleme în ofensivă, ciîn defensivă”, a declarat Ancelotti, conform sursei menționate.

VIDEO. Rezumat: Atletico Madrid - Real Madrid 3-1

Citește și:

PSG - Marseille 4-0 » Campioana Franței și-a zdrobit adversara „Le Classique”
PSG - MARSEILLE 4-0
PSG - Marseille 4-0 » Campioana Franței și-a zdrobit adversara „Le Classique”
Răzvan Marin a venit la interviu și a avut o cerere specială pentru noul lui antrenor
EMPOLI
Răzvan Marin a venit la interviu și a avut o cerere specială pentru noul lui antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
francescoli1974
francescoli1974  •  27 Septembrie 2023, 14:02
Postat de mandela pe 25 Septembrie 2023, 17:17

Vina lui Ancelotti este mai veche. Obligatia lui este sa creeze un lot competitiv, nu sa ii cante in struna presedintelui. Madrid are un lot limitat numeric si ca valoare. O echipa car enu are nici atacanti nici fundasi laterali nu cred ca poate emite pretentii. Ancelotti incearca sa tot felul de solutii fanteziste si complet ineficiente pentru a compensa gaurile majore din lot. Daca avea putin curaj, il confrunta pe Florentino Perez si il presa sa faca transferuri in vara asta sau isi dadea demisia.

E greșită fundamental abordarea lui Ancelotti de a fi mulțumit cu materialul existent era necesar să forțeze mâna președintelui pt transferuri, toate cluburile mari fac transferuri pe bani mulți, cheltuiesc dar și vând, nu doar în infrastructură (vezi reabilitarea stadionului Bernabeu,peste 1mld €).

francescoli1974
francescoli1974  •  27 Septembrie 2023, 13:57

Cu aproape aceeași echipă, modestă spun unii,a luat UCL și titlul în Primera 2022,a jucat anul următor semifinală UCL și a terminat pe 2,luând și Cupa Spaniei.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  25 Septembrie 2023, 17:31
Postat de francescoli1974 pe 25 Septembrie 2023, 13:51

Este cel mai titrat antrenor din lume,cu trofee UCL și campionate câștigate în Big Five,nu e vina lui că Real nu mai are succes,trebuiesc investiții de genul celor de la City,Arsenal sau Chelsea.

Nu stie sa construiasca o echipa de la 0, asta s-a vazut cind a mers la Everton sau Napoli, tot ce a cistigat a fost cu echipe finisate deja. Intr-adevar ca trebuiesc investitii, dar mai degraba as reface politica lui Lorenzo Sanz si Ramon Mendoza din anii 80 dar mai ales 90 bazata pe cresterea tinerilor locali, cum a fost generatia La Quinta del Buitre cu Butragueno si Sanchis si mai tirziu cu Raul si Casillas.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează