INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Așa arată optimile Cupei Spaniei! Atletico - Real Madrid, capul de afiș » Barcelona are cel mai ușor adversar

Atletico - Real/ foto Imago Images
Atletico - Real/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 21:11 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 22:04

În această seară a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din optimile Cupei Spaniei, iar cel mai atractiv duel este Atletico - Real Madrid, care va avea loc pe 17 ianuarie.

Barcelona a picat cu Unionistas, formația din al treilea eșalon spaniol care a eliminat-o pe Villarreal, după loviturile de departajare.

„Kaiserul” României, poveste despre măreția lui Beckenbauer: „Eram la Tokyo, Blatter organizase o masă. Mi-e greu să explic”
LEGENDĂ
„Kaiserul” României, poveste despre măreția lui Beckenbauer: „Eram la Tokyo, Blatter organizase o masă. Mi-e greu să explic”

Meciurile din optimile Cupei Regelui

Tragerea la sorți a fost întârziată de partida dintre Unionistas și Villarreal, din șaisprezecimi. Duelul s-a întins pe două zile din cauza unei pene de curent care a afectat nocturna micuțului stadion din Salamanca.

  • Unionistas - Barcelona
  • Tenerife - Mallorca
  • Getafe - Sevilla
  • Osasuna - Real Sociedad
  • Valencia - Celta Vigo
  • Athletic Bilbao - Alaves
  • Atletico Madrid - Real Madrid
  • Girona - Vallecano

Atletico Madrid și Real s-au întâlnit în acest sezon în La Liga, iar trupa lui Diego Simeone s-a impus pe teren propriu, (3-1). 

Real Madrid și Atletico se vor întâlni de 3 ori în următoarea perioadă: pe 10 ianuarie în semifinalele Supercupei Spaniei, pe 17 ianuarie și Copa del Rey și pe 4 februarie în La Liga.

Barcelona se va duela cu singura echipă din al treilea eșalon care este prezentă în această competiție. Alaves, echipa pentru care evoluează Ianis Hagi, 25 de ani, va juca în deplasare cu Athletic Bilbao, iar Rayo Vallecano, trupa unde evoluează Andrei Rațiu, 25 de ani, o va întâlni pe „revelația” Girona.

Partidele se vor disputa pe 16, 17 și 18 ianuarie, într-o singură manșă.

Unionistas, surpriza competiției

Unionistas, ocupanta locului 13 din liga a treia spaniolă, a eliminat-o în faza șaisprezecimilor pe Villarreal, echipă calificată în optimile Europa League.

Partida s-a încheiat la egalitate după 120 de minute, (1-1), iar gazdele s-au impus la loviturile de departajare, (7-6).

Duelul dintre cele două formații a început duminică, 7 ianuarie, ora 17:30 și s-a încheiat luni, la peste 24 de ore de la fluierul de start.

Meciul s-a reluat astăzi, scorul a rămas neschimbat și s-a trecut la executarea loviturilor de pedeapsă. Alberto Moreno, 31 de ani și Kiko, 32 de ani, au ratat pentru Villarreal, iar Unionistas s-a calificat în optimile competiției.

Micuța echipă din Salamanca o va întâlni în această fază a competiției pe Barcelona, care s-a calificat cu emoții în optimile Cupei Regelui Spaniei, după 3-2 cu UD Barbastro, echipă din liga a patra din Spania.

Citește și:

Cât de mare a fost Franz Beckenbauer: „A reprezentat tot ce e mai frumos în fotbal!” + mesajul transmis de Messi

Internaționalul român, sincer după ce nu a reușit să confirme în străinătate: „Nu știu ce n-a funcționat. Vreau să las totul în urmă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează