INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLÉTICO - REAL MADRID 0-0

ATLETICO - REAL MADRID // Sergio Ramos a înjurat tușierul: „Curva care te-a făcut!” » Simeone a luat foc: „Cum îi permiți?”

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 12:36

Diego Simeone, antrenorul lui Atlético, a protestat vehement, văzând că Sergio Ramos nici măcar nu e avertizat după ce a înjurat tușierul în derby-ul Atletico - Real Madrid, 0-0. Diego Costa a fost suspendat 8 meciuri în aprilie pentru că a înjurat arbitrul.

Într-un derby intens, dar fără prea multe acțiuni de calitate și faze de poartă, în care Atlético și Real n-au riscat deloc, unicul moment de tensiune a fost spre sfârșitul primei reprize. Când Sergio Ramos, nemulțumit de o decizie a asistentului Rubén Becerril, l-a insultat: „Curva care te-a făcut”.

„Cum îi permiți? Ți-a înjurat mama!”

Aflat aproape, Simeone a auzit și s-a aprins dintr-o dată. S-a apropiat de tușier, strigându-i: „Cum îi permiți? Ți-a înjurat mama!”. Antrenorul gazdelor i-a spus și celui de-al patrulea oficial. Văzând că nu se ia nicio măsură, a protestat. Era furios. „Centralul” José González González a reacționat, dar împotriva tehnicianului, pe care l-a avertizat că îl trimite în tribună, dacă nu se calmează.

Costa, 8 etape. Piqué, 4!

„Toți știu ce a zis Ramos”, a adăugat Simeone după meci. Cholo nu a uitat cum a plătit Diego Costa pentru că a insultat arbitrul. În aprilie, la 0-2 cu Barcelona, atacantul rojiblanco a urlat la el: „Mă c... pe curva de mă-ta!”. A primit patru etape de suspendare, plus alte patru pentru că l-a tras de braț pe Gil Manzano. Tot patru meciuri a fost pedeapsa și împotriva stoperului catalan Gerard Piqué, în august 2015. Și el l-a înjurat pe asistent: "Curva care te-a făcut". La fel ca Ramos. 

„Am protestat pentru că noi primeam cartonaşe galbene, deşi ei făceau cele mai multe faulturi”
Sergio Ramos, căpitan Real

Rivalele din Madrid s-au întâlnit în două finale de UCL

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
hemo
hemo  •  29 Septembrie 2019, 14:24

Deci cat s-a terminat pana la urma?

132101731366246
Piotr Terna  •  29 Septembrie 2019, 12:54

De fapt scorul a fost 2-2.

nucu43
nucu43  •  29 Septembrie 2019, 12:49

Domnu ziarist, daca la tine a fost 1-1 nu ne spui si marcatori?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează