INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A MURIT MARADONA

Au fost publicate rezultatele autopsiei lui Maradona! Fiica lui Diego, mesaj dur: „Toți fiii de c**** așteptau asta”

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani. foto: Guliver/Getty Images
Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 11:23 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 13:29

Diego Armando Maradona a murit pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani, din cauza unui stop cardiorespirator. Mult așteptatele rezultate ale autopsiei fostului mare fotbalist au fost publicate marți, demontând unele teorii apărute imediat după moartea acestuia.

Potrivit Marca, în corpul lui Diego Maradona nu au fost găsite dovezi că acesta ar fi consumat alcool sau droguri înainte de tragica lui dispariție. 

Ce medicamente a consumat Maradona înainte să moară

Au fost găsite, în schimb, urme ale unor medicamente antidepresive, cum ar fi Quetiapină sau Venlafaxină. Sunt pastile folosite pentru tratamentul tulburărilor psihiatice cu care Maradona se confrunta, pentru tratarea epilepsiei, dar și pentru ținerea sub control a dependenței de alcool. 

Până acum s-a crezut că moartea „Butoiașului Atomic” a fost un infarct miocardic provocat de un edem pulmonar acut, încă nu ar fi fost deloc aşa. Fostul mare fotbalist ar fi agonizat între 6 şi 8 ore, scrie digisport.ro

Giannina Maradona îi atacă dur pe crticii tatălui său

Giannina Maradona, una dintre fiicele lui „El Pibe D'Oro” a avut o reacție dură pe rețelele de socializare, cu câteva ore înainte ca legiștii să publice cauza oficială a morții lui Diego. Aceasta i-a pus la zid pe cei care așteptau ca în corpul lui Maradona să fie găsite urme de droguri sau alcool. 

„Toți fiii de curvă așteaptă ca autopsia tatălui meu să arate că a consumat droguri, marijuana și alcool. Nu sunt medic, dar mi se părea că nu era OK. Avea vocea robotică. Nu era vocea lui. Se întampla ceva, dar eu eram considerată aia nebună”, a scris Giannina pe Twitter.

VIDEO Țicleanu l-a ținut pe Maradona în Argentina-România: „Avea aceleași caracteristici cu marele Dobrin, dar mai avea explozie!”

Citește și alte știri despre Diego Maradona: 

Noi dezvăluiri despre viața lui Diego Maradona! Fosta iubită a argentinianului: „Era violent şi bolnav de gelozie”

VIDEO Filmuleț controversat publicat cu Diego Maradona! Ar fi fumat și băut cu doar câteva zile înainte de operația pe creier

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mimi2cu
mimi2cu  •  23 Decembrie 2020, 15:50

Mai lasati-ne cu golanul asta! Un drogat, trisor, marlan nesimtit, betiv, arogant. De ce ar fi Dumnezeu? Asta e blasfemie. Un fotbalist bun. Punct. Atat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează