Comentarii (8)

nero74  •  24 Octombrie 2012, 13:19

din ce stiu eu pt TALENT nu s-a inventat dopaj.dopajul te ajuta dpdv fizic. dar cu talentul te nasti.iar Messi are talent cu carul.

putregaiu  •  24 Octombrie 2012, 10:03

Ies testele antidoping negative?? Bineinteles ca ies. De-asta exista medici bine platiti care cunosc exact perioadele de detectie ale fiecarei substante si cum se mascheaza ele, tocmai ca testele sa iasa negative. Pica testele doar prostovani gen Mutu care iau substante asa de capul lor fara sa stie ce, cum si cand...

putregaiu  •  24 Octombrie 2012, 10:00

In sportul de performanta, dopingul este banal si omniprezent. Trebuie sa fi mai prost ca Tanase sa ai impresia ca exista vreun atlet de top care este total strain de doping sau n-a avut absolut niciodata tangenta fiind mai neprihanit ca fecioara maria. Este atat de omniprezent incat pana la urma tot cel mai bun castiga pt ca toti sunt la fel de dopati. Ipocrizia e ca se arunca cu c@$%t tot timpul doar in cei de pe locul intai ca si cum cei de sub ei ar fi fete virgine si plang ca ei sunt curati si de-aia au pierdut. Nu. Toti cei ce se bat in varf sunt la fel dar pt a pastra aparentele "curateniei" in sport se cauta 1-2 tapi ispasitori. Ies testele antidoping negative

dan1771  •  24 Octombrie 2012, 06:56

da ac milan din 88 voi credeti ca au fost curati? uefa acopera niste murdarii de zeci de ani.

plischi  •  24 Octombrie 2012, 06:50

scuzati-ma, poate va par naiv, dar la varsta pe care am atins-o macar atat imi pot permite sa cred: dopingul in sport a ajuns la ora actuala ca borsul in ciorba de potroace: ii da si gust, te trezeste si din mahmureala, iti permite pana si sa vomitzi in taxi, numai ca spre deosebire de bors, celelalte substante datatoare de svac lasa urme pe la ficatzi si-uite-asa citesti cum fosti fotbalisti cunoscutzi "se cara" pe la 50 de ani catre locuri pline cu verdeatza si cu seringi goale.

felipes22  •  24 Octombrie 2012, 03:49

Daca Messi e dopat inseamna ca cr ronaldo e băgat in ceaunul cu substante interzise. Nu scrieti aberatii fără dovezi. Cu mafia care este un spatele ciclismului si nu numai nu mai este nimic de mirat. Cei ce au făcut cu Armstrong ce au făcut acum știți măcar cine sunt? Va spun eu, sunt foști coechipieri de ciclism care si-au umplut conturile de pe urma lui si au fost găsiți vinovați si amenințați de aceea s-au unit împotriva lui Armstrong ca mai ușor sa plătească unul decât o suta nu? In fine sper sa nu mai publicați minciuni si aberatii ci realitatea si adevarul. Rusine sa va fie.

miky198  •  24 Octombrie 2012, 02:10

Bah sincer am crezut ca este o gluma primu' articol....dar o DATI IN PENIBIL rau de tot:))

spivak  •  24 Octombrie 2012, 01:39

Poate că doctorul a colaborat cu Real...

Comentează