INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Au transferat fiul unei vedete rock, dar au aflat de pe Google despre cine e vorba!

Mathew Collins, în echipamentul lui Hannover 96 // Foto: Imago
Mathew Collins, în echipamentul lui Hannover 96 // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 16:51 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 20:49

Antrenorul lui WSG Tirol, Manuel Ludwiger, l-a achiziționat pe Mathew Collins, 18 ani, în baza parametrilor săi de performanță, pentru a afla abia apoi, de pe Google, că-i fiul celebrului Phil Collins, 72 de ani, fostul solist al trupei rock Genesis.

Mathew Collins, 18 ani, mijlocaș ofensiv, a fost pus pe liber de Hannover 96, la 1 iulie, însă ulterior, la testele organizate de WSG Tirol, echipă din Austria, a dat satisfacție. Antrenorul Manuel Ludwiger a fost impresionat de parametrii săi de performanță și a decis să-i ofere un contract. Fără să știe că a adus în club băiatul unei celebrități!

Patronul lui Fulham se opune transferului golgheterului său în Arabia Saudită: „Banii te pot scăpa de orice, mai puțin de o crimă”
ANGLIA
Patronul lui Fulham se opune transferului golgheterului său în Arabia Saudită: „Banii te pot scăpa de orice, mai puțin de o crimă”

„Când transferăm jucători, noi ne uităm la performanțele lor. Așa am procedat și în cazul lui. Abia mai târziu, dând căutare pe Google, am aflat că este fiul lui Phil Collins”, a dezvăluit Ludwiger.

Mathew este cel mai mic dintre copiii lui Phil Collins

Mathew este cel mai mic dintre cei cinci copii ai fostului toboșar și solist vocal de la Genesis, rodul căsniciei cu elvețianca Orianne Cevey, de care, între timp, a divorțat.

El a început fotbalul la juniorii lui Astoria Walldorf, iar vara trecută a ajuns la Hannover 96. Însă pe nemți nu i-a convins și a fost lăsat să plece după numai un an.

Nici la WSG Tirol nu va juca deocamdată pentru prima echipă, activă în Bundesliga austriacă. El a fost trimis la WSG II, ce evoluează în liga a patra, de amatori.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

„Cazul Mbappe” ar putea ajunge la tribunal! » PSG încearcă toate varantele pentru a-l forța să semneze un nou acord

Un președintele din La Liga a amenințat un ziarist AS: „Când te văd îți dau un pumn în gură. Să mă c** pe curva de mă-ta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează