INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Aubameyang îl atacă pe președintele lui Dortmund: „Ești un clovn. Roagă-te să nu spun de ce am părăsit Borussia!”

FOTO: GettyImages // Pierre-Emerick Aubameyang, atacantul lui Arsenal
FOTO: GettyImages // Pierre-Emerick Aubameyang, atacantul lui Arsenal

Articol de - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 13:09

Pierre-Emerick Aubameyang (30 de ani), atacantul lui Arsenal, a răspuns după ce Joachim Watzke (60 de ani) l-a ironizat pe fostul său jucător de la Borussia Dortmund. 

Într-un interviu pentru cotidianul german Süddeutsche Zeitung, președintele Borussiei Dortmund nu pierdea ocazia de a-l mai împunge pe Pierre-Emerick Aubameyang, fostul său jucător, plecat în ianuarie 2018 la Arsenal.  

„E foarte bine în Anglia, trebuie să fie fericit când privește contul din bancă. Dar, în timpul săptămânii, privește Champions League la televizor. Îl doare, probabil”, a declarat Joachim Watzke. Îl ironiza pe atacant, care a evoluat 4 ani în Ligă cu BVB, ratând cea mai importantă întrecere continentală al doilea sezon la rând la Londra. 

Auba nu i-a rămas dator. I-a răspuns printr-un tweet amenințător-sarcastic.  

„Roagă-te să nu spun de ce am părăsit cu adevărat Borussia, domnule Watzke!”, a șarjat fotbalistul gabonez.  

„Ești un clovn! Îmi amintesc când spuneai că nu-l vei vinde niciodată pe Ousmane Dembélé. Apoi, când ai văzut peste 100 de milioane de euro, ai fost primul care te-ai repezit să-i iei. Te rog, nu mai vorbi de bani. Și lasă-mă în pace!”, a completat acesta.   

63 de milioane de euroa plătit Arsenal pentru Aubameyang, în ianuarie 2018 (în afara bonusurilor de performanță)

141 de goluria marcat Auba în 213 meciuri la Dortmund (2013-2018); are 49 de reușite la „tunari” (74 de partide)

VEZI ȘI:

REAL MADRID - CLUB BRUGGE 2-2 // Reacția lui Thibaut Courtois, după ce a fost fluierat de către fani și înlocuit la pauză: „Trebuie să accepți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mercuriohector
mercuriohector  •  04 Octombrie 2019, 18:24
Postat de melcul_furios pe 04 Octombrie 2019, 15:59

Adevarul e ca e nesimtire ca Borusia sa vorbeasca de bani dupa ce l-a vandut pe Lewandoski, Dembele si alti jucatori care erau in forma si au confirmat. In special Lewa, vandut direct la Bayern, rivala de o viata.

Vezi ca Lewa a plecat gratis la Bayern, nu si-a prelungit contractul cu Borussia, nu prea au avut de ales, la fel si Gotze. Si cu Dembele au facut o super afacere, ala nu e jucator de 150mil si totusi l-au dat pe 150... :)

melcul_furios
melcul_furios  •  04 Octombrie 2019, 15:59

Adevarul e ca e nesimtire ca Borusia sa vorbeasca de bani dupa ce l-a vandut pe Lewandoski, Dembele si alti jucatori care erau in forma si au confirmat. In special Lewa, vandut direct la Bayern, rivala de o viata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează