INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pierre-Emerick Aubameyang, oficial la Barcelona! » Clauza uluitoare din contractul atacantului

Aubameyang// Foto: @fcbarcelona
Aubameyang// Foto: @fcbarcelona

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 14:29 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 15:38

Pierre-Emerick Aubameyang (32 de ani), atacantul gabonez, este oficial noul jucător al Barcelonei. Fostul fotbalist de la Arsenal Londra a ajuns în Catalunia în ultimele ore ale perioadei de transferuri, liber de contract.

Potrivit AS.com, Aubameyang a semnat un contract valabil până în 2025, dar o poate părăsi pe Barcelona în 2023. Gabonezul are o clauză uriașă prin care poate fi cumpărat de orice alt club: 100 de milioane de euro.

Aubameyang a semnat cu Barcelona

Atacantul african a ajuns luni la Barcelona, după ce și-a reziliat de comun acord contractul cu Arsenal. Aubameyang a efectuat vizita medicală și a semnat cu noua sa echipă în prezența lui Joan Laporta, președintele Barcelonei.

Pierre-Emerick Aubameyang, mesaj de adio pentru fanii lui Arsenal după transferul la Barcelona
Pierre-Emerick Aubameyang, mesaj de adio pentru fanii lui Arsenal după transferul la Barcelona

Fotbalistul pentru care Arsenal plătea 65 de milioane de euro Borussiei Dortmund a fost pus pe liber de „tunari”, după ce acesta a încălcat în mai multe rânduri regulamentele de ordine interioară. Londonezii și-au dorit de asemenea să scape de salariul său uriaș, 420.000 de euro pe săptămână.

15milioane de euro este cota de piață a lui Aubameyang, potrivit transfermarkt.com

Aubameyang și-a dorit să joace la Real Madrid

În 2016, atacantul gabonez, în acel moment la Dortmund, declara că visul său suprem este acela de a juca la Real Madrid, pentru a-i îndeplini dorința bunicului său: „Înainte să moară, în 2014, i-am promis bunicului meu, care era din Ávila, că într-o zi voi juca pentru Real Madrid. I-am spus asta și știu că e complicat, dar e ceva ce am în minte”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Căpitanul și-a reziliat contractul, iar sponsorul a renunțat la tot după transferul unui jucător condamnat pentru viol!

Cea mai sexy şi mai rebelă fotbalistă a început o activitate care a îmbogăţit-o: „Mi-a schimbat complet viața” » Ce conţinea filmuleţul care a obligat-o să-şi încheie cariera de pe gazon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează