INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO Premieră istorică în Bundesliga » Un meci a fost întrerupt pentru Ramadan

Augsburg - Mainz/ foto: Imago
Augsburg - Mainz/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 18:42 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 19:33

Meciul dintre Augsburg și Mainz, scor 2-1, din etapa #26 din Bundesliga, a fost întrerupt în minutul 65, pentru ca un jucător să se poată hidrata. Este vorba de Niakhate, fundașul lui Mainz, care respecta regulile Ramadanului.

Potrivit tradițiilor musulmane, în perioada postului Ramadan, credincioșii care aparțin acestei religii nu au voie să mănânce sau să bea până la apusul soarelui. 

CFR Cluj a înlocuit-o pe FCSB! Când și unde se joacă amicalul cu Dinamo Kiev: „Dan Petrescu a acceptat”
AMICAL
CFR Cluj a înlocuit-o pe FCSB! Când și unde se joacă amicalul cu Dinamo Kiev: „Dan Petrescu a acceptat”

Meciul Augsburg - Mainz, întrerupt pentru Ramadan

În minutul 65, la scorul de 2-1 pentru Augsburg, arbitrul german Matthias Jollenbeck a oprit partida preț de două minute, pentru ca Moussa Niakhate să se poată hidrata. După acest moment, fundașul francez i-a strâns mâna „centralului” pentru a-i mulțumi.

Bavarezii de la Augsburg deschiseseră repede scorul după doar 11 minute, prin fundașul Jeffrey Gouweleeuw, care a marcat din penalty. Mainz a egalat în debutul reprizei secunde, în minutul 54, prin Widmer. Fundașul elvețian a reușit să înscrie din apropiere, după o pasă filtrantă a lui Boetius.

Augsburg a revenit repede în avantaj, prin Vargas. Mijlocașul elvețian a trimis mingea cu capul în poartă, din apropiere, după un corner. Bavarezii ocupă locul 14 în Bundesliga, cu 32 de puncte, în timp ce Mainz este pe poziția a 10-a, cu 38 de puncte.

Citește și:

Marius Șumudică face show în Liga Campionilor Asiei! Încă o victorie categorică + Olăroiu bifează primul succes

Ashley Cole, detalii despre clipele de groază prin care a trecut! » Hoții l-au amenințat că ii vor tăia degetele cu cleștele, chiar în fața copiilor săi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
chinese_democracy
chinese_democracy  •  12 Aprilie 2022, 22:28
Postat de marius.bxl pe 12 Aprilie 2022, 20:12

Sper că în viitorul apropiat concediul de vacanta sa se de-a în același timp cu Ramadanul ...așa ar fi corect politic ....hai macron

De ce nu te duci in rusia, colegule ? sau in coreea de nord. Acolo e democratie cum iti place tie.

rocky5
rocky5  •  12 Aprilie 2022, 21:14

Ce mai urmează? Să le facă nemții și plecăciuni?

hashtag_truth
hashtag_truth  •  12 Aprilie 2022, 20:45

Nu este prima data. S-a mai intamplat. Nimic nou. Cautati...gasiti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează