INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

VIDEO Marius Șumudică face show în Liga Campionilor Asiei! Încă o victorie categorică + Olăroiu bifează primul succes

Echipele antrenate de Marius Șumudică (51 de ani) și Cosmin Olăroiu (52 de ani) au câștigat în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor Asiei.
Echipele antrenate de Marius Șumudică (51 de ani) și Cosmin Olăroiu (52 de ani) au câștigat în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor Asiei.

Articol de - Publicat marti, 12 aprilie 2022 17:26 / Actualizat marti, 16 mai 2023 11:15

Echipele antrenate de Marius Șumudică (51 de ani) și Cosmin Olăroiu (52 de ani) au câștigat în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor Asiei.

Al Shabab, echipa lui Șumudică, a câștigat cu 3-0 în fața lui Al Jazira. Este a doua victorie consecutivă la scor de neprezentare în Liga Campionilor Asiei, după 3-0 cu Mumbai City în primul meci din grupe. 

Al Sharjah, echipa lui Olăroiu, a câștigat cu 2-1 împotriva lui FC Istiklol, după ce în primul meci pierduse cu Al Hilal, campioana en-titre, scor 1-2.

Guardiola a aflat în direct că va rămâne fără căpitan: „Poftim?! Nu știam asta”
MACHESTER CITY
Guardiola a aflat în direct că va rămâne fără căpitan: „Poftim?! Nu știam asta”

Șumudică, a doua victorie în Liga Campionilor Asiei

Al Shabab ocupă primul loc în grupa B, după două victorii cu 3-0. În partida cu Al Jazira, trupa lui Șumudică a deschis scorul rapid, în minutul 6, prin Carvalho. Atacantul brazilian a scăpat ușor de un adversar și a șutat la colțul lung, lângă bară. 

Echipa românului a continuat să forțeze și a dus scorul la 2-0 în minutul 18, prin Al Ammar. Atacantul saudit a primit o centrare bună la marginea careului, a driblat un adversar și a șutat perfect la colțul lung, la firul ierbii.

Carvalho a reușit dubla pentru Al Shabab, în minutul 78, după ce a marcat din a doua încercare. Inițial, acesta a ratat singur cu portarul, dar mingea i-a revenit și a reușit să o trimită în poarta goală. Echipa lui Șumudică va juca următorul meci pe 14 februarie, împotriva lui Al Quwa.

Olăroiu, la prima victorie în Liga Campionilor Asiei

Al Sharjah a început rău și al doilea meci din ACL, iar în minutul 29 era condusă cu 1-0 de iranienii de la Istiqlol. Trupa lui Olăroiu a revenit însă în repriza secundă și a întors rezultatul în doar 3 minute. Mai întâi, Caio a restabilit egalitatea, cu un șut la colțul scurt din afara careului (54). 

Apoi, Bernard, fostul jucător al lui Șahtior, a dus scorul la 2-1 pentru Sharjah. În urma unui ricoșeu, mingea a ajuns la brazilian, care a trimis la colțul lung din interiorul careului (57). Cu 3 puncte în două meciuri, echipa lui Olăroiu este pe poziția secundă în grupa A, după Al Hilal (6 puncte).

Regulament Liga Campionilor Asiei

În Asia, din cauza distanțelor foarte mari, Liga Campionilor e împărțită în Est și Vest, iar echipe din cele două regiuni se pot întâlni doar în finală. Din partea de Vest, unde evoluează echipele antrenate de Șumudică și Olăroiu, se califică în optimi câștigătoarele celor 5 grupe și cele mai bune trei locuri 2.

În faza grupelor, toate partidele vor avea loc în perioada 7 aprilie - 1 mai. Deși se joacă în sistem tur-retur, fiecare grupă are un oraș gazdă. Grupa A și Grupa B, unde evoluează echipele antrenate de români, se desfășoară la Riad, pe stadioanele lui Al Hilal și Al Shabab.

Citește și

Dennis Man a jucat slab cu Brescia! N-a mai marcat de două luni, iar în Italia e pus la zid: „A dispărut”

Din Polonia, Sergiu Hanca explică diferențele față de Liga 1: „Fotbalul românesc te păcălește” » Ce șoc a trăit la primul meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1284665291974112
Silviu Ionut  •  12 Aprilie 2022, 18:57

In Champions League? Cred ca e primul antrenor roman care ajunge la un nivel atat de inalt in ultimii ani. Real, Liverpool, City si al nostru Sumudica

Vezi toate comentariile (1)
Comentează