INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3. Alexandru Maxim are planuri mari după succesul de la Klagenfurt: „Îmi doresc să particip la EURO cu naționala!”

Alex Maxim, în Austria - România +8   FOTO
Alex Maxim, în Austria - România

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2020 22:03 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 00:21

Alex Maxim (30 de ani), a comentat victoria echipei naționale din Austria, scor 3-1

Mijlocașul lui Gaziantep a fost marcatorul golului 3, reușind să înscrie printr-un lob de efect, iar la final a declarat că își dorește ca echipa națională să se califice la EURO.

„Mă simt bucuros, toată lumea este încântată. Cred că este o consecință a muncii noastre din ultima perioadă. Cred că e un lucru foarte pozitiv, mă bucur că după partida cu Irlanda de Nord am reușit să ne revenim din punct de vedere psihic, pentru că toată lumea era foarte dezamăgită. Cred că în seara asta am făcut o partidă foarte bună, atât tactic, cât și fizic.

Este o mândrie și o onoare pentru mine să îmbrac tricoul echipei naționale, indiferent de numărul pe care îl am pe spate. Știam că ei sunt o echipă care își doresc mingea, cu jucători care vin între linii, dar eu am încercat să îmi fac treaba foarte bine atât ofensiv, cât și defensiv. 

Toate deciziile pe care le-am luat în ultima perioadă, precum venirea la Gaziantep, au fost cu scopul de a mă întoarce la echipa națională și de a prinde un turneu final. Dezamăgirea a fost foarte mare atunci când am pierdut lotul pentru EURO 2016. Având în vedere că am 30 de ani, îmi doresc din tot sufletul să particip la EURO alături de echipa națională”, a spus Maxim la PRO TV. 

A încheiat amintindu-l pe Marius Șumudică, antrenorul său de la Gaziantep: „Vreau să îi mulțumesc lui Marius Șumudică pentru încrederea pe care mi-a acordat-o”.

VIDEO Bucuria din vestiarul naționalei după meci:

Liga Națiunilor » Clasament Liga B grupa 1 

AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3. Alexandru Maxim are planuri mari după succesul de la Klagenfurt: „Îmi doresc să particip la EURO cu naționala!”

FOTO Imagini spectaculoase din Austria - România 2-3

+4 FOTO

Alte știri despre Austria - România:

Irlanda de Nord - Norvegia 1-5 » Victorie categorică a rivalilor din grupă! Cum arată clasamentul acum

Dragoș Grigore, gol de ziua lui în Austria-România 2-3: „Am jucat bine, consistent. Îmi voi aduce aminte mereu de ziua de azi”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează