INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3. Ciprian Deac, scos pe brațe de pe teren! Un debutant i-a luat locul

Ciprian Deac (34 de ani, extremă dreapta) a ieșit accidentat în minutul 40 al meciului Austria - România din Liga Națiunilor. +9   FOTO
Ciprian Deac (34 de ani, extremă dreapta) a ieșit accidentat în minutul 40 al meciului Austria - România din Liga Națiunilor.

Articol de - Publicat luni, 07 septembrie 2020 22:03 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 00:06

Ciprian Deac (34 de ani, extremă dreapta) a ieșit accidentat în minutul 40 al meciului Austria - România din Liga Națiunilor, scor final 2-3.

AICI ai toate detaliile despre meciul Austria - România

Fotbalistul CFR-ului a aterizat greșit după ce a respins o minge cu capul și nu a mai putut continua meciul de pe „Worthersee Stadion”. Deac a acuzat dureri puternice și a fost scos pe brațe de pe teren.

AUSTRIA - ROMÂNIA. Ciprian Deac a ieșit cu targa de pe teren

FOTO: Raed Krishan, GSP
Captură ProTV
Captură ProTV
Captură ProTV
Captură ProTV
+5 FOTO

Rădoi l-a introdus pe teren pe debutantul Gabi Iancu (26 de ani, mijlocaș ofensiv). În aceeași situație este și Andrei Burcă (27 de ani, stoper), la primul meci pentru reprezentativa de seniori a României. Jucătorul clujenilor a fost folosit în flancul drept al defensivei de Rădoi.

Alte știri despre Austria - România:

Florin Răducioiu, revoltat după ce a văzut echipa de start a României: „Incoerent, fără logică. Îl iau pe antrenor de gât!”

Viorel Moldovan, mesaj pentru jucătorii lui Mirel Rădoi: „Ar trebui educați!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează